ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Στην κρισιμότερη φάση της Οικονομίας, το υπουργείο Τουρισμού, η εποπτεύουσα αρχή της βαριάς ελληνικής βιομηχανίας διοικείται από πρόσωπα που ρέπουν περισσότερο στην καλλιτεχνία και λιγότερο στην επιχειρηματικότητα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη νεόκοπη υπουργό Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Η μόλις απελθούσα υπουργός Έλενα Κουντουρά ήταν επί σειράν ετών τοπ-μόντελ, έχοντας διαδεχθεί στο κρίσιμο αυτό πόστο την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αποκάλυψε προσφάτως την κλίση της προς την πασαρέλα. Έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Φωτογραφίστηκε να κρατά μία τσάντα και να ποζάρει ξυπόλητη και αμακιγιάριστη. Τη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας τσαντών με το σχόλιο:

«Η εκπληκτική visual arist Βένια Μπεχράκη σχεδίασε την τσάντα, εγώ την κατασκεύασα και ιδού το αποτέλεσμα. Αν την κρατάει δε η εκθαμβωτική τέως υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό».

Η Έλενα Κουντουρά έκανε διεθνή καριέρα ως μοντέλο από το 1984 έως το 1997 και το 1990 ανακηρύχθηκε από το CCN ένα από τα δέκα καλύτερα μοντέλα του κόσμου. Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με τον Σερζ Λουτένς, πολύ γνωστό Γάλλο φωτογράφο, σχεδιαστή και σκηνοθέτη στον χώρο της μόδας, ενώ μεγάλη επιτυχία είχε η συνεργασία της με την ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών Shiseido. Είναι το μοντέλο με το μακροβιότερο συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία αυτή, της οποίας ήταν το πρόσωπο σε παγκόσμιες διαφημιστικές καμπάνιες.

Η Κουντουρά διετέλεσε και πρωταθλήτρια στίβου, χώρος στον οποίον διακρίθηκε και η Άλκηστη Πρωτοψάλτη σαν δρομέας στον Πανιώνιο. Η Έλενα που είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα εις ύψος, αλλά και στα 100 μέτρα με εμπόδια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 1978.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι ψηφοφόροι στέλνουν στη Βουλή τον Λεβέντη