2.000 ΕΥΡΩ ΤΟ... ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ!

 

Το κορίτσι απολύθηκε. Έχασε τη δουλειά της ως αεροσυνοδός επειδή παρείχε σεξουαλικές υπηρεσίες σε επιβάτες στη διάρκεια των πτήσεων. Ακαταλαβίστικη απόφαση. Εχθρική και με πολύ υποκρισία κοινωνική.

Παίζει, βέβαια, η δικαιολογία ότι η 27χρονη παραμελούσε τα καθήκοντά της. Αυτό, ναι. Κατά τα άλλα το να πηδιέται στην τουαλέτα έναντι αμοιβής δεν θα πεις ότι ενοχλούσε τον πιλότο. Ότι προκαλούσε προβλήματα στην πτήση.

Όσο το ψάχνω, είναι και το άλλο. Να θέλει κάποιος να κατουρήσει και η τουαλέτα να είναι στο off από το κορίτσι και τον ευκαιριακό «πελάτη» της. Ναι, αυτό είναι ζήτημα και ελέγχεται η αεροσυνοδός που γοήτευε την ώρα του ταξιδιού κάποιον επιβάτη πλούσιο, σίγουρα.

Η ψυχολογία του επιβάτη αλλάζει μεμιάς στο αεροπλάνο. Ίσως γιατί εκεί υψηλά, πάνω από τα σύννεφα τον αγκαλιάζει ένα λυτρωτικό συναίσθημα απομάκρυνσης από τα τετριμμένα. ''Φεύγει'', πετάει, αφήνει πίσω του τη γη. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνιέται από τις σκοτούρες του, την καθημερινότητά του, την γυναίκα του, τα παιδιά του, τη δουλειά του, τα πάντα όλα. Και βλέπει, θέλει να βλέπει μ' άλλο μάτι την αεροσυνοδό, ίσως και μια άλλη συνεπιβάτιδα. Τις βλέπει πιο ελκυστικές, τις φαντασιώνεται.

Σεξ και περιπέτεια, το απόλυτο πακέτο στον αέρα, στο αεροπλάνο. Μία κουβέντα με άγνωστο πρόσωπο, μία γνωριμία, ίσως και κάτι περισσότερο, μία υπόσχεση.

Η εν λόγω αεροσυνοδός, που τελικά την τσακώσανε, όμως αφού πρόλαβε να κάνει γερό κομπόδεμα, ποντάριζε ίσως στην... ορεκτική προδιάθεση κάποιων με γερό πορτοφόλι.

Πρώτα έπαιζαν με τα μάτια με τον υποψήφιο... εραστή, μετά κλεινόταν το... ραντεβού στην τουαλέτα, έναντι 2.000 ευρώ. Και επειδή η πονηρή αεροσυνοδός συνδύαζε τις ώρες εργασίας της μ' ... άλλη, περισσότερο αποδοτική απασχόληση, προτιμούσε πτήσεις μακράς διάρκειας.

Από ΗΠΑ π.χ.στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Από Αραβικά Εμιράτα στην Αργεντινή. Χρόνος αρκετός να κάνει και δύο, και τρεις βύζητες. Όχι σε δεκάωρη πτήση μονάχα μία ''αρπακτή''.

Διαβάστε ακόμα:

Αγνωστη η ερωτική τέχνη της Αφροδίτης