ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Το ξάπλωσες το κορίτσι, και με τη δική της επιθυμία, να κάνετε σεξ. Για τι άλλο. Να μπεις «μέσα της». Να σε δεχτεί «μέσα της». Να γίνετε «σάρκαν μίαν» που λέει και ο παπάς, με την είσοδο του οργάνου σου στην υποδοχή της.

Μια στιγμή. Τι είναι αυτό το «μέσα» της. Η ''υποδοχή'' της. Αυτό που το λέμε «μουνί», από τη λέξη μνους, δηλαδή το χνούδι. Πόσοι άνδρες που κάθε μέρα, κάθε ώρα σκέπτονται το σεξ γνωρίζουν το γεννητικό όργανο της γυναίκας.

Λένε «μουνάκιας» είναι αυτός ο άνδρας. Του γουστάρει, τρελαίνεται περισσότερο από το συνηθισμένο για το γαμήσι. Πάνω απ' όλα, πρώτα απ' όλα στη ζωή του προηγείται το σεξ.

Λοιπόν. Ακόμα κι απ' αυτούς που είναι δηλωμένοι μουνάκηδες, γαμομανείς, αχόρταγοι σεξουαλικά, πόσοι γνωρίζουν, πόσοι ασχολήθηκαν, έστω σε χοντρές γραμμές, το τι είναι το αιδοίο και ο κόλπος; Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Να κάνουμε μια μικρή, εντελώς εν συντομία, ξενάγηση στη μαγική τρύπα μέσα από την οποία γεννιόνται και οι θεοί. Κατ' αρχήν το «απ' έξω». Το πακέτο των εξωτερικών εργαλείων, λέμε για το αιδοίο. Μεγάλα χείλη, μικρά χείλη, κλειτορίδα, υμένας παρθενικός.

Το μουνοκαύλι είναι το γυναικείο πέος, στην ιατρική γλώσσα η κλειτορίδα, που όταν φουλάρει από αίμα «σηκώνεται», μεγαλώνει. Για να αβαντάρει τον οργασμό. Να δεχθεί τριβή από το ανδρικό πέος η κλειτορίδα, να αρχίσει ν' ανάβει η γυναίκα κι έτσι να ξεκινήσει η διαδικασία του οργασμού.

Υμένας. Απ' αυτή τη λέξη βγήκε το όνομα του προστάτη Θεού του γάμου, του Υμεναίου. Είναι η μεμβράνη ανάμεσα στο αιδοίο και τον κόλπο, που προορισμό έχει να «σπάσει». Και από τα πολλά πηδήματα ξεχειλώνει εντελώς.

Κόλπος. Είναι ένας σωλήνας, μέχρι 9 πόντοι. Εκεί βρίσκεται το άγιο των αγίων σημείο, η μήτρα. Για τον αποδυτηριάκια αυτή είναι η Νο1 λέξη της γης. Η μήτρα.

Η μήτρα είναι η φωλιά που θα φιλοξενήσει το έμβρυο, και θα το τρέφει, θα το συντηρεί μέχρι να γεννηθεί το βρέφος.

Ας διακόψουμε, δεν είναι απαραίτητη η ξενάγηση προς το βάθος. Στις σάλπιγγες και στις ωοθήκες του κόλπου. Αρκετά αυτά που βλέπετε, δηλαδή το τριχωτό, την κλειτορίδα, τα μεγάλα και τα μικρά χείλη, το στόμιο της ουρήθρας, η είσοδος του κόλπου. Όλα αυτά δουλεύουν στο κόκκινο μόλις αισθανθούν τον μπέμπη του αρσενικού.

Διαβάστε ακόμα:

Οι γυναίκες «πηδάνε» τους άνδρες