ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ GAY ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

 

Γενική απεργία σήμερα Πέμπτη. Φοβερό! Δεν είναι η απεργία των εργαζομένων αλλά και όσων δεν εργάζονται, παρά την επιθυμία τους ειναι άνεργοι. Άλλο ειναι το φοβερό και απίστευτο. Είναι η συμμετοχή του κυβερνητικού Σύριζα στις αντικυβερνητικές εκδηλώσεις σήμερα.

Ο Σύριζα, λοιπόν, με δημόσια τοποθέτησή του καλεί τον κόσμο «να συμμετέχει μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία ενάντια στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές που συνεχίζονται δυναμικά» σε βάρος του λαού.

Είναι ο τεράστιος μαλάκας όποιος πει ότι ο Σύριζα στρέφεται στον Σύριζα. Ότι είναι παράλογο, παρανοϊκό, εξωπραγματικό ο Σύριζα του Τσίπρα να στέκεται απέναντι, και σε θέση μάχης, στον Σύριζα του Τσίπρα. Η αλήθεια είναι ότι έχεις να κάνεις με απατεώνες. Καραμπινάτους. Δηλωμένους απατεώνες της πολιτικής και της κομματικοκρατίας.

Θα μπορούσε να γίνει διαδήλωση ομοφυλόφιλων ενάντια της ομοφυλοφιλίας; Όχι, βέβαια. Να κάνουν πορεία άνδρες και γυναίκες gay με συνθήματα και πανό κατά της ομοφυλοφιλίας. Να παρελάσουν ιερείς εναντίον του χριστιανισμού. Οπαδοί του Ολυμπιακού να ζητάνε να διαλυθεί η ομάδα τους.

Γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε; Παραγίνονται. Το ΠΑΣΟΚ, όπως μόνο το ΚΚΕ, ηταν εναντίον του ΝΑΤΟ. Κι όμως! Επί ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα επέστρεψε στο ΝΑΤΟ, διότι είχε αποσυρθεί η χώρα μας επί Καραμανλή. Κι όμως! Με πρώτους-πρώτους τους πασόκους υπουργούς και πιασμένους χέρι-χέρι γινόταν η πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά του... ΝΑΤΟ.

Είπαμε. Έχεις να κάνεις με λουμπίνες. Με παραμύθηδες. Έτσι και οι συριζαίοι. Η κυβέρνηση Τσίπρα, με αποφάσεις της κυβέρνησης Σύριζα, βάζει κι άλλο κωλοδάκτυλο στον κοσμάκη, γι' αυτό γίνεται σήμερα η απεργία. Μέσα στο κόλπο και οι Συριζαίοι. Κοροϊδεύουν. Στα ίσα.

Διαβάστε ακόμα:

Η συμβουλή ήταν να κόψουν αυτιά κι όχι αρχίδια