ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Γι' αυτό είναι καταδικασμένη η Ελλάδα. Επειδή πρώτοι απ' όλους μεγαλύτεροι παραμύθηδες είναι οι αγωνιστές του λαού. Γενική απεργία χθες και η Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη και της Κωνσταντοπούλου πρώτοι στο πανηγύρι. Διαμαρτυρόμενοι μπροστάρηδες κατά του... Σύριζα. Έλεος, ρε!

Όλοι αυτοί, Στρατούληδες και Βαλαβάνισες, που δούλεψαν, που τα είχαν δώσει όλα για χρόνια για να έρθει στην εξουσία ο Σύριζα, σήμερα δεν αισθάνονται καμμία ενοχή. Αντί να απολογούνται γιατί είχαν βοηθήσει να γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα, σήμερα την κάνουν γυριστή. Βοήθεια, ρε!

Κωλοτούμπα οι συριζαίοι που ευλόγησαν κι αυτοί την ενάντιά τους γενική απεργία, κωλοτούμπα και οι λαφαζανικοί. Όλοι τους πρώην στελέχη του σύρζα. Πώς, λοιπόν, να γλυτώσει η Ελλάδα;

Μια ΝΔ νεκρή, ένα ΠΑΣΟΚ ανύπαρκτο και ένας σύριζα με τον αντισύριζά του να παίζουν μόνοι τους. Χωρίς διαιτητή και χωρίς τερματοφύλακα ο αντίπαλος. Να γιατί μας παίρνουν τα σώβρακα. Τουλάχιστον να κάνουν μπανιστήρι όταν μας ξεβρακώσουν, μικρό το κακό. Αυτοί, όμως, θέλουν και να μας πηδήξουν.

Διαβάστε ακόμα:

Σύριζα: Για το μνημόνιο φταίει ο Λεβέντης