ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΜΩΑΜΕΘ;

 

Οι μαθητές είναι καθισμένοι με τις ώρες οκλαδόν στο πάτωμα και στο σχολείο, το ιεροδιδασκαλείο, μελετούν το Κοράνι. Στην πραγματικότητα το απομνημονεύουν. Διαβάζει το Ιερό Βιβλίο ο μουφτής, ο δάσκαλος, ο μουσουλμάνος θεολόγος και οι νεαροί μαθητές επαναλαμβάνουν αποσπάσματα από το Κοράνι.

Πρόγραμμα σπουδών. Ό, τι είπε ο προφήτης Μωάμεθ. Και πέφτει ερμηνεία. Αυτό είπε ο προφήτης. Αυτό εννοεί. Αυτό θέλει από εμάς. Η Αμερική είναι κακή. Η Αμερική διοικείται από τους Εβραίους.

Για κάποιους δυτικούς κάτι τέτοια «σχολεία», ειδικά στο Πακιστάν, είναι κέντρα εκπαίδευσης τρομοκρατών. Να, όμως, που οι μαθητές δεν μαθαίνουν σκοποβολή, ούτε έχουν επαφή με εκρηκτικά.

Θρησκευτικά σχολεία του ισλάμ θα βρεις, βέβαια, και στο Αφγανιστάν, ακόμα στο Καζακστάν,στο Τζατζικιστάν, στο Ουζμπεκιστάν, ακόμα και στην Τσετσενία.

Τελικά, ο Μωάμεθ μιλάει για «τζιχάντ», για ιερό πόλεμο; Και ο ιερός πόλεμος έχει σχέση με τρομοκρατία, με δολοφονίες, με εμπρηστικούς μηχανισμούς, με αυτοκτονικές επιθέσεις των πιστών; Σε καμμία περίπτωση, υποστηρίζουν θεολόγοι του μουσουλμανισμού. Οπωσδήποτε ο Μωάμεθ ευλογάει τις ρουκέτες με τις μπόμπες κατά των απίστων. Ψάξε βρες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλλάχ είναι μεγάλος, ο πόλεμος ιερός