ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ!

 

Από αρχαιοτάτων χρόνων, από την εποχή του Μεγάλου Αλέξανδρου, και κυρίως από την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ο «πολιτισμένος» δυτικός κόσμος, έδειξε μια ακραία τάση ιμπεριαλισμού. Ήθελαν σώνει και καλά να κατακτήσουν άλλους λαούς, άλλες χώρες, να τους υποδουλώσουν και να σφετεριστούν τον πλούτο τους.

Αργότερα, στο όνομα του Χριστιανισμού, έγιναν πάλι μεγάλες καταστροφές και δολοφονίες. Αλλά πάλι είχαν στο μυαλό τους, την υποδούλωση των «βάρβαρων» και των «αλλόθρησκων». Από τότε κρατάει το μίσος. Από τότε η Μέση Ανατολή και οι Αραβικές χώρες, από την εποχή των Ρωμαίων και των Σταυροφόρων, υπέφεραν. Το μίσος για την δύση άρχισε να ριζώνει...

Κατόπιν, οι μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες άπλωσαν τα δίχτυα τους σε όλο τον πλανήτη. Η Αγγλία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία… υποδούλωσαν χώρες και έσφαξαν λαούς στην Ασία, την Αφρική, την Αμερική και την Ωκεανία. Αλαζόνες και άπληστοι.

Στην σύγχρονη εποχή, οι δυτικοί εξακολουθούν να επεμβαίνουν στα εσωτερικά άλλων χωρών (Νότια Αμερική, Αφρική, Ασία, Αραβικός κόσμος κτλ.), πάλι για ιδιοτελείς σκοπούς. Για τον πλούτο και την ενέργεια. Για το πετρέλαιο….

Διαβάστε την συνέχεια στο www.nikosonline.gr