ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 

Πήγε ο άνθρωπος να πιει ένα ποτό σε μπαρ και εκεί του προέκυψε. Τον πλάκωσαν στο ξύλο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω. Άγνωστοι με κράνη και κουκούλες, πρώτα επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του και στη συνέχεια αμέσως ακολούθησε ο ξυλοδαρμός του βουλευτή της ΝΔ.

Συνέβη σε στέκι στα Εξάρχεια, θύμα ο σύντροφος Βασίλης Οικονόμου. Πριν τον αρχίσουν στις ψιλές και τις χοντρές μάπες του εξήγησαν γιατί τον κοπάνησαν. Επειδή συνεχώς αλλάζει κόμματα. Από το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο πιο αριστερό κόμμα της Δημάρ και από τον Κουβέλη στο πιο δεξιό του ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ του Σαμαρά.

Άδικο να κατηγορείται, πολύ περισσότερο να κακοποιείται κάποιος πολιτικός επειδή μετακινείται από το ένα κόμμα στο άλλο. Το ζήτημα είναι αν έχει συνέπεια και ο εν λόγω Οικονόμου κρατάει τα ίδια πιστεύω, άσχετο αν κάνει μεταγραφή. Τα ίδια σάπια που έλεγε.

Το ίδιο θα πω και για τους πολίτες. Όπως κάποιοι πολιτικοί αλλάζουν κόμματα, έτσι και οι ψηφοφόροι συχνά πυκνά αλλάζουν τις κομματικές τους προτιμήσεις από εκλογές σε εκλογές. Σήμερα ψηφίζουν το άλφα κόμμα, αύριο το βήτα. Να τους δείρουν κι αυτούς;

Ύστερα είναι και το άλλο. Δεν αλλάζουν θέσεις μόνον και οι πολιτικοί. Αλλάζουν και τα κόμματα. Σήμερα λένε αυτά, αύριο τα ξεχνάνε και λένε άλλα, διαφορετικά.

Διαβάστε ακόμα:

Προς μνημόνιο και με τους νταβατζήδες ο Τσίπρας