Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ... ΤΣΙΠΡΑ!

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Τέρμα και τελείωσε, δεν παιζόμαστε με τίποτα. Τα καλύτερα χαπάκια για τρέλλα φυτρώνουν εδώ στην Ελλάδα. Κανονικά θα έπρεπε να είμασταν ευτυχείς για όλα όσα διασκεδαστικά παίζουν στη σκηνή της επιθεώρησης. Είμαστε θεατές επιθεώρησης.

Η αστυνομία και η δικαιοσύνη παρουσίασαν σαν το χειρώτερο λαμόγιο τον δημοσιογράφο κύριο Τάκη Μουσσά και ο ίδιος, όχι μόνον αρνείται τις κατηγορίες αλλά υποστηρίζει πως είναι θύμα της κυβερνητικής προπαγάνδας. Ότι η συντρόφισσα υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ που τον «έδωσε» είναι διπλή πράκτωρ, ότι εκείνη είναι που «τα έπαιρνε», και ότι ο Παππάς, το πρώτο πιστόλι του Σύριζα μετά τον Τσίπρα, αν δεν πουλούσε το μούσι ότι θέλει να κάνει κάθαρση, αυτός, ο κύριος Μουσσάς δεν θα γνώριζε την περιπέτεια της δυσφήμησής του.

Τα είπα με τα δικά μου λόγια, όχι τα κωλομπαρίστικα τα δικηγορικά. Λοιπόν. Ο κύριος Μουσσάς, ο ένας από τους τρεις εκβιαστές δημοσιογράφους κατά το κατηγορητήριο, πάντα με τα δικά μου λόγια, λέει: Ο υπουργός επικρατείας Παππάς με τον σύντροφο της Ρένας Δούρου Γιάννη Μπενίση μ' έβαλαν στο σημάδι. Και χρησιμοποίησαν την συντρόφισσα Αμαλία Κάτζου για να με παγιδεύσει, όμως εγώ δεν τσίμπησα. Η συντρόφισσα μου πρότεινε να συστήσουμε συμμορία για να κάνουμε επικοινωνιακό παιχνίδι υπέρ της κυβέρνησης και μου ζήτησε να συναντήσουμε τον Παππά. Εγώ αρνήθηκα να κάνω ραντεβού με τον Παππά διότι ήθελαν να πάω στο Μαξίμου. Τελικά, δέχθηκα να συναντηθώ με τον Παππά, στο σπίτι της συντρόφισσας, αλλά το ραντεβού δεν έγινε διότι εκείνη την ημέρα ήταν η συζήτηση στη Βουλή για τις άδειες των καναλιών.

Πήρες πρέφα; Μόνον αν ήθελε να τον συναντήσει στο Μαξίμου ο ίδιος ο Τσίπρας θα… δεχόταν να τον επισκεφθεί ο Μουσσάς. Για να συζητήσουν, όπως λέει στην απολογία του ο κατηγορούμενος Μουσσάς την πρόταση Παππά-Μπενίση-Κάτζου «να συσταθεί επικοινωνιακή ομάδα για τη διαχείριση και κατανομή της διαφήμισης, ώστε η κυβέρνηση να έχει όπλα για την αντιμετώπιση κάθε επίθεσης και κρίσης».

Είπαμε. Δεν παιζόμαστε.

Διαβάστε ακόμα:

Το κινητό σκοτώνει το ανδρικό σπέρμα