«ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»... ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΡΗΠ-ΤΗΖ!

 

Νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας, συγκεκριμένα στο πρώην Villa Mercedes. Μισή χιλιάδα γυναίκες κάθε ηλικίας, και 20αρες, και 60αρες, γιόρτασαν την «Ημέρα της Γυναίκας» με έξοδο for Ladies Exclusive Night Show, το 2015, σαν απόψε. Της πουτάνας το μαγκάλι έγινε. Δεν ξέρω αν είναι προγραμματισμένη μια παρόμοια ''κοινωνική'' εκδήλωση, βεβαίως μόνον για γυναίκες «έτοιμες για όλα» όταν απολαμβάνουν ανδρικό στρηπτήζ από 13 καλοφτιαγμένους κώλους. Καμία έκπληξη εάν ένα τσούρμο γυναίκες δεν τιμήσουν την Ημέρα της Γυναίκας και το 2017 με τον ίδιο τρόπο.

Λέγεται ότι η γιορτή της Ημέρας της Γυναίκας γεννήθηκε το 1857, σα σήμερα 8 Μαρτίου, όταν ξεκίνησαν απεργίες οι εργάτριες μεγάλης κλωστοϋφαντουργικής εταιρείας. Εποχή που δεν υπήρχε επαγγελματικό strip-show ούτε από γυναίκες...

Επίσημα η Γιορτή της Γυναίκας γιορτάζεται από το 1977, όταν χαρακτήρισε σαν τέτοια την ημέρα ο ΟΗΕ. Ιστορικά δεν είναι ακριβές πότε και γιατί άρχισε να γιορτάζεται μια ημέρα για να τιμήσει τα δικαιώματα του... ασθενούς φύλου. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το πράμα ξεκίνησε το 1909 από το σοσιαλιστικό κόμμα των ΗΠΑ, άλλοι δύο χρόνια αργότερα από την Σοσιαλιστική Διεθνή. Το πιθανότερο, το 1910, όταν έγινε δεκτή σχετική πρόταση μιας Κλάρας Zetkin, Γερμανίδας σοσιαλίστριας.

Επαγγελματίες, αλλαδαποί και Έλληνες, οι 13 στρήπερ ξεσήκωσαν την αίθουσα και έφεραν τις γυναίκες... εκτός εαυτού εκείνη τη βραδυά του 2015. Τα αγόρια γνώριζαν περισσότερο από τις κυρίες τι εκείνες γούσταραν κι έγινε το ξεσάλωμα της αιωνιότητας. Σα να βρισκόντουσαν σε γήπεδο οι…εορτάζουσες Αθηναίες τη μνήμη των καταπιεσμένων εργατριών του 1857, φώναζαν άσεμνα συνθήματα και έκαναν χειρονομίες που θα κοκκίνιζαν οι σύζυγοί τους.

Η είσοδος 40 ευρώ, με δωρεάν ποτό, όμως... δούλεψαν και τα «ταμπελάκια» σε κάθε τραπέζι. «ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ» ήταν τυπωμένη η φράση στο ταμπελάκι, και ο στρήπερ πλησιάζει για lap dance, για πριβέ χορό. Τα χαρτονομίσματα των 5 και 10 ευρώ τα χώνει η κυρία στο σλιπάκι του γυμνού «χορευτή», και ο λεβέντης προσφέρεται και για κάτι περισσότερο...
...Να χορέψει, δηλαδή να λικνιστεί αποενοχοποιημένα και κολλητά επάνω στο αγόρι η κυρία, μεθυσμένη από το αισθησιακό σώου του κλαμπ και την επαφή με το στριγκ του «καλλιτέχνη».

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρας - γυναίκα σημειώσατε στάνταρ «2»