Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ

 

Ένα ακόμα κτύπημα υψηλής τρομοκρατικής θρασύτητας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Πέρυσι, σα σήμερα 22 Μαρτίου. Τρομοκρατία αθάνατη. Όσο και να την πολεμήσεις, δεν πεθαίνει. Επειδή η τρομοκρατική αντιτρομοκρατία έχει να κάνει με πιο ισχυρό αντίπαλο. Το φανατισμό. Τον τυφλό φανατισμό. Την κάργα θρησκευτική μαστούρα.

Φοβερά πράγματα.Σκοτώθηκαν κοντά 240 άνθρωποι. Και ο θλιβερός υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, όποιος κι αν είναι αυτός, ούτε το όνομά του δεν θέλω να ξέρω, βρήκε την ευκαιρία να πει στους Έλληνες, αλλά και στην Ευρώπη όλη, πόσο χάλιας είναι.

Φοβερά πράγματα. Ακατανόητα. Στο Βέλγιο είχαν χάσει το λογαριασμό, ακόμα δεν ήταν σίγουροι πόσοι είναι οι νεκροί από τις δύο εκρήξεις πανικού και θανάτου, και ο συριζαίος υπουργός εξωτερικών κάνει φτηνή, πιο σωστά χυδαία στη φτήνεια της και την πεζοδρομιακού τύπου, πολιτική.
«Δεσμευόμαστε η δημοκρατία να νικήσει τον τρόμο» αναφέρεται σε ανάρτηση στο twitter, του υπουργείου εξωτερικών.

Τι λέει ο άνθρωπος! Αν είναι δυνατόν πολιτικός κυβέρνησης, κόμματος που στη... συνέπεια των διακηρύξεων τους, των... δεσμεύσεών τους, έχουν γελοιοποιήσει κάθε έννοια στοιχειώδους συμβατικής ηθικής, να τολμάνε να... υπόσχονται ότι μετά το μνημόνιο, τις συντάξεις, την κρίση, θα νικήσουν και τον τρόμο. Θα τα βάλουν, δηλαδή, με κοτζάμ Μωάμεθ. Τον γίγαντα προφήτη του ισλάμ που εμπνέει τους φανατικούς οπαδούς του, στο όνομα του Μεγάλου Αλλάχ, να προχωρήσουν σε τυφλά και μαζικά κτυπήματα όπως έχουν κάνει στη Μαδρίτη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο.

Διαρκής συναγερμός ισχύει σ' όλη την Ευρώπη από την ορατή απειλή της ισλαμικής φονικής τρομοκρατίας, και ευτυχώς δουλεύει μια ανάσα αισιοδοξίας από τον Σύριζα του Τσίπρα που... δεσμεύτηκε η δημοκρατία να νικήσει τον τρόμο.

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη, η τρόικα ορίζει και πόσο θα πεθάνουμε