ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

 

Το δεκάχρονο κορίτσι βλέπει ένα γλυκό όνειρο στον καναπέ, εκεί όπου το πήρε ο ύπνος. Ο 19χρονος πρόσφυγας από την Ερυθραία πλησιάζει τον καναπέ και αρχίζει να χαϊδεύει το στήθος της κοιμισμένης μικρούλας... Μην το συνεχίσουμε παραπέρα, αν έκανε και κάτι άλλο με την ευκαιρία, κανέναν αυνανισμό...

Το κορίτσι ξύπνησε και αντιλαμβάνεται τι συνέβαινε. Τόσο πολύ τρομοκρατήθηκε, που για 2-3 ημέρες δεν μπορούσε να κυττάξει στα μάτια τον φιλοξενούμενο της οικογένειάς της, τον άστεγο πρόσφυγα που έφθασε μέχρι την Σουηδία... Και οι καλοί άνθρωποι, οι γονείς της τον έβαλαν μέσα στο σπίτι τους.

Ο έφηβος που είναι 19 χρονών, χωρίς χαρτιά, δήλωσε στην οικογένεια ότι είναι 15, έδειχνε καλό παιδί, και κέρδισε την εμπιστοσύνη των γονέων της 10χρονης, η οποία έστω και καθυστερημένα, γνωστοποίησε στη μητέρα της την αποτρόπαια πράξη του Αφρικανού.

Ευθύνη ρίχνω και στους γονείς, όχι μονάχα στον πρόσφυγα. Καλή και ευλογημένη η φιλανθρωπία και η φιλοξενία, όμως δεν αγνοούνται κάποια βασικά, βασικότατα πραγματάκια. Στην ηλικία του έφηβου δύσκολα ελέγχονται οι ορμές, μάλιστα όταν μόνος του, σε κλειστό χώρο, και βρήκε ανυπεράσπιστο το αντικείμενο της σεξουαλικής του εκτόνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Εκατομμύρια για να φάνε οι πρόσφυγες