ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΣΕ GAY SEX PARTY

 

Όλοι μένουν κατάπληκτοι με τη νέα «μόδα», ακόμα και οι γιατροί στους οποίους επισκέπτονται οι προσβληθέντες από aids με τη δική τους επιλογή, με το δικό τους ρίσκο. Να, όμως, που εγώ δεν το θεωρώ τερατούργημα αυτό το απίθανο, να συμμετέχει ένας ομοφυλόφιλος σε ειδικά οργανωμένο πάρτυ, όπου επιτρέπονται όλα και ένας, μέσα στους παρόντες, να είναι φορέας του ιού HIV-AIDS.

Πάρτυ της απόλυτης σεξουαλικής ελευθερίας μ' έναν όρο. Απαγορευτικό όρο. Όχι προφυλακτικό! Και ο ασθενής «κρυφός». Ποιος είναι συγκεκριμένα εκείνος που έχει aids δεν το γνωρίζουν οι άλλοι. Γνωρίζουν, όμως, ότι ο ένας από τους gay είναι σίγουρα μολυσμένος.

Γιατί μπαίνει ο άλλος σε τούτο το παρανοϊκό παιχνίδι. Να συνευρεθεί σεξουαλικά με κάποιον στο party έχοντας την υποψία, το φόβο, ότι θα αρπάξει το «μετάλλιο». Σα να βάζεις στον κρόταφο το εξάσφαιρο με μία σφαίρα στη θαλάμη και πατάς στη σκανδάλη. Το τολμάς; Και γιατί.

Ακριβώς αυτό το άγνωστο του πράγματος είναι η... γοητεία του. Ο κίνδυνος να προσβληθείς από την ανίατη ασθένεια. Κάνει... συναρπαστικό, μοναδικό το ερωτικό παιχνίδι με άγνωστο στο επί τούτου πάρτυ. Καμμία έκπληξη σ' αυτήν την «τρέλλα», αν συμφωνείς με τη φιλοσοφική «αλήθεια» σύμφωνα με την οποία στην πραγματικότητα ο εξαρτημένος τζογαδόρος θέλει να... χάνει.

Δεν το ξέρει ο παίκτης της ρουλέτας, του ιπποδρόμου, του ποδοσφαιρικού στοιχήματος, ο χαρτοπαίκτης, ο μπαρμπουτοπαίκτης, ο κάθε «άρρωστος» τζογαδόρος ότι ΔΕΝ γίνεται ΠΟΤΕ να είναι κερδισμένος; Κατά βάθος το γνωρίζει, έστω όχι συνειδητά. Ότι αρνείται να παραδεχθεί πως είναι θύμα. Χάνει διότι ήταν... άτυχος. Ένα σωρό δικαιολογίες δίνει προκειμένου να συνεχίσει να παίζει.

Και λένε, πως αν ψάξεις τον παίκτη στο βάθος του κοχλία, εγκεφαλικά, θα διαπιστώσεις ότι ο εσώτερος στόχος του είναι να χάνει, ότι παίζει όχι για να κερδίσει, αλλά για να χάνει. Έτσι και με τους gay που συμμετέχουν στα πάρτυ με «σημαδεμένο» χαρτί. Πρόσεξε. Δεν είναι η ακατανίκητη επιθυμία τους για σεξ μ' άλλον άνδρα, όσο το ίδιο το «παιχνίδι» που κάνουν πριν ζευγαρώσουν τη βραδυά. Και αφού «βιώσουν» τον κίνδυνο να κολλήσουν aids, τελικά αν δεν προκύψει το κακό, έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αισθανθούν... πανευτυχείς. Τυχεροί. Κερδισμένοι!

Διαβάστε ακόμα:

Ο κίνδυνος όταν η γυναίκα είναι από πάνω