ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

 

Το παλληκάρι, τον λέω έτσι διότι είναι παίδαρος, βρήκε το θάρρος να δηλώσει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος. Και επειδή το παλληκάρι είναι διεθνής πολίστας, και γαμώ τη μπάνικη κορμάρα, τον πλάκωσαν στα πρωτοσέλιδα. Και μιλάνε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Λάθος. Προηγούνται οι ερωτικές του προτιμήσεις, λέω εγώ. Που δεν είναι... προτιμήσεις, αλλά επιταγή, επιταγές της φύσης του. Είναι, λοιπόν, η μαλακία να λένε και να γράφουν για τον γεννημένο gay ότι έχει σεξουαλικές... προτιμήσεις. Επειδή ο ερωτικός κατ' αρχήν και στη συνέχεια σεξουαλικός προσανατολισμός του ομοφυλόφιλου είναι... μόνοδρομος. Δεν είναι θέμα επιλογών, ούτε προτιμήσεων.

Άνδρας είναι και βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του για να γουστάρει τις γυναίκες. Κατά 90% αυτό συμβαίνει στους άνδρες. Μετρημένα πράγματα. Και το 10% των ανδρών το τελευταίο που σκέπτεται είναι να κάνει σεξ με γυναίκα. Επειδή η φύση τον ξεπέταξε με την εντολή να ερωτεύεται, να καψουρεύεται, να ελκύεται από τον άνδρα.

Ο πολίστας της εθνικής Ισπανίας Βίκτωρ Γκουτιέρεθ γνωστοποίησε αυτό που ήξερε η οικογένειά του και ο στενός προσωπικός του κύκλος. Ότι δεν είναι στραίητ. Άλλη μαλακία αυτή. Φυσικό πράμα είναι ο ετεροφυλόφιλος, όπως και ο ομοφυλόφιλος. Όταν λες στραίητ, ίσιο τον έναν, είναι σα να εννοείς, να υπονοείς ότι ο άλλος είναι στραβός, πλάγιος, όχι νορμάλ.

Περίμενα να ωριμάσω ως άνθρωπος για να το εξομολογηθώ στον κόσμο, στον πρόεδρο της ομάδας μου, στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου, στους πάντες, είπε ο Βίκτωρας.

Είναι ανδρισμός να παραδεχθείς ποιος είσαι, όταν ξέρεις πως με την ερωτική σου ταυτότητα δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαφωνούν. Που θα αλλάξουν συμπεριφορά απέναντί σου. Κάποια στιγμή o gay λέει «Στα αρχίδια μου τι λένε οι άλλοι».

Διαβάστε ακόμα:

Ετσι έστειλαν Ελληνες στα σκουπίδια