ΠΟΙΟΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΕΔΙΝΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΤΣΩΝΗ ΤΟΥ «NOOR I»

 

ΚΕΕΛΠΝΟ. Το μάθαμε κι αυτό. Και δεν το μάθαμε για τον σκοπό που ιδρύθηκε από το 1992 το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Φοβερά πράγματα έχουν γίνει στην Ελλάδα, ρε. Και συνεχίζουν να γίνονται. Ποιος να τους σταματήσει; Ο Καρανίκας! Ο Τσίπρας. Ο Κατρούγκαλος. Ο Βούτσης. Αυτοί είναι για να βολεύουν τους δικούς τους. Επειδή χωρίς τη συμπαράσταση του Καρανίκα και σία οι υπουργοί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, να διαχειριστούν το νταραβέρι με τους δανειστές.

Εκατομμύρια φεύγανε λαμογιάρικα για δήθεν... διαφήμιση από τα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μέσα στους οφελημένους και ο Αιμίλιος Κοτσώνης που είναι ο βασικός κατηγορούμενος στο ναρκόπλοιο «Noor I». Tι σχέση έχει ο φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη... διαφήμιση. Και τα περίεργα πακέτα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Κοτσώνης εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης της free εφημερίδας Metrorama, της οποίας άλλος ήταν το πραγματικό αφεντικό. Άσχετο αυτό. Είναι αρκετή η αποκάλυψη του περιοδικού Hotdoc του Κώστα Βαξεβάνη.

Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Δεν χρειαζότανε να βλέπει κανείς πίσω από τον τοίχο. Ούτε να κάνει υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών. Στο Καραϊσκάκη μοιραζόταν ένα έντυπο, περιοδικό, εφημερίδα, με τίτλο «Stadio» που ασχολούνταν με τον Ολυμπιακό, βέβαια. Και διαφήμιζε την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Στο Θεό τους, ρε! Να φεύγουν εκατομμύρια ευρώ(!) από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ακόμα και στο συλλογικό και τζαμπέ έντυπο του «μπροστινού» εκδοτικής εταιρείας Αιμίλιου Κοτσώνη.

Ο κομπιναδόρος ποιος ήτανε; Άστον τον Κοτσώνη. Ποιος κερατάς σκότωνε τα εκατομμύριοα του ΚΕΕΛΠΝΟ που χρηματοδοτείται από το κράτος.

Διαβάστε ακόμα:

Εστειλαν Ελληνες στα σκουπίδια