Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY

 

Δεν υπάρχει χώρα μουσουλμανική στον κόσμο, όπου εκεί θα παρελάσουν με την τσαχπινιά τους ομοφυλόφιλοι, άνδρες και γυναίκες, και θα εκδηλώσουν την υπερηφάνεια τους γι' αυτό που είναι. Είναι gay και δεν το κρύβουν. Γι' αυτό τη γιορτή τους τη λένε «Gay Pride».

Εξαίρεση η Τουρκία. Με τον προφήτη Μωάμεθ και οι Τούρκοι, όμως το κράτος επειδή θέλει να γίνει ευρωπαϊκό, αύριο, μεθαύριο να καταστεί ισότιμο μέλος της Κοινότητας, έχει νομιμοποιήσει την ομοφυλοφιλία. Άρα, επιτρέπει εδώ και δέκα χρόνια το Gay Pride των Τούρκων ομοφυλόφιλων.

Ναι, αλλά φέτος και στην περίοδο που έχουμε ραμαζάνι; Όχι, ρε, σου λένε οι εθνικιστές, οι αντιευρωπαϊστές και απείλησαν να λυντσάρουν το πουσταριό, άνδρες βαμμένους με σλιπάκια και τζίβες με σκέρτσο να φιλιούνται στους δρόμους.

Δεν γίνεται το κόλπο, είπε ο Ερντογάν, για λόγους ασφαλείας. Αυτό θα πει φασισμός. Απαγορεύω διότι είμαι ισχυρώτερος. Και την ισχύ μου τη δείχνω στον καλό, στον gay, που θέλει να παρελάσει, όχι να πλακώσει τους ετεροφυλόφιλους. Η μαγκιά του ισχυρού είναι να βάλει στη θέση του τον κακό, αυτόν που τρομοκρατεί τον αδύναμο.

Γελοία ιστορία αυτή του Gay Pride. Έτσι το βλέπω. Είμαι αδελφή, γιατί να το δείχνω με τρόπο πεζοδρομιακό και επιθεωρησιακό. Η μαλακία. Δεν μπορείς, όμως, να του αρνηθείς του αλλουνού να διαδηλώσει, να κάνει την πλάκα του, τέλος πάντων ό,τι γουστάρει, χωρίς να προκαλεί.

Εδώ είμαστε! Οι Αμβρόσιοι της ορθοδοξίας, σου λένε, ότι οι gay προκαλούν. Άνετα μπορούν να πουν κι εκείνοι, οι ομοφυλόφιλοι, ότι τους προκαλεί ο μητροπολίτης Καλαβρύτων που τους έκανε μήνυση εν όψει του Gay Pride στην Λάρισα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ό,τι θέλει ο καθένας λέει. Με προκαλούν. Κι οι άλλοι να πουν, Εσείς μας προκαλείτε. Δεν βγαίνει έτσι δουλειά. Οι gay στο Pride της Θεσσαλονίκης είχαν και την εικόνα του Εσταυρωμένου. No hate. Όχι μίση.

Άντε πες στους gay ότι ο Χριστός δεν σταυρώθηκε και γι' αυτούς. Διαφωνούν. Ρώτησαν, άλλωστε, σχετικώς τον Ιησού και τους είπε ότι μαρτύρησε και γι' αυτούς. Παραμύθης ο Κύριος. Άλλο είπε στους Αμβρόσιους, που δεν είναι gay, άλλο στους gay.

Διαβάστε ακόμα:

Γριά Ινδιάνα σκαστή από το γυαλί