ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΟ ΣΕΞ!!!

 

Αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη για το κατάντημα του σημερινού ανθρώπου. Μιλάμε για μία κατάσταση, μια πραγματικότητα άξια να κηδεύσεις, να θρηνήσεις τη σεξουαλική ελευθερία που... κατέκτησαν οι μεταπολεμικές γενιές.

Δεν έχει ξαναγίνει από καταβολής. Ποτέ άλλοτε άνδρες, και γυναίκες ιδίως, δεν ντυνόντουσαν τόσο τολμηρά. Δεν μιλούσαν τόσο ανοικτά για το σεξ. Το γυμνό κυριαρχεί στην καθημερινότητα, στο σινεμά, στη διαφήμιση. Κι όμως!

Κατά μέσο όρο ένας άνδρας σ' όλη του τη ζωή έχει πάει μόνον με επτά γυναίκες. Η φτώχεια! Μια γυναίκα, κατά μέσο όρο, σ' όλη της τη ζωή έχει πάει μόνον με επτά άνδρες. Η δυστυχία!

Προς τι, λοιπόν, το πέρασμα στη σεξουαλική... απελευθέρωση (;) μετά από αιώνες καταπίεσης, συντηρητικών κοινωνικών συμβάσεων, ηθικές καταδικαστέες.

Η έρευνα έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη. Στον απόλυτα, δηλαδή, προχωρημένο κόσμο της Δύσης, όπου όσο κι αν «αντιστέκεται» ακόμα η θρησκεία, ο άνδρας και η γυναίκα του αισθάνονται σήμερα αποενοχοποιημένοι. μάλιστα με την ανοχή, τη συνδρομή του κράτους, της τέχνης, της πολιτικής, των μήντια. Κι όμως! Δεν ξεπερνάει το Νο7 ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων που από τους ίδιους θεωρείται νορμάλ τόσο για έναν άνδρα, όσο και μια γυναίκα. Φρίκη! Σκορ που δεν το αναφέρεις με... υπερηφάνεια.

Διαβάστε ακόμα:

Η πορνεία στο σκοτάδι του τουρκικού μεσαίωνα