Η «ΕΡΩΜΕΝΗ», Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΟΙ ΓΙΟΙ...

 

Το γεγονός πέρασε στη δημοσιότητα διότι έπεσε ξύλο. Μέχρι τραυματισμού. Τσάκωσαν τον πατέρα τους να ξενοπηδάει οι δύο γιοι του και τον ξυλοφόρτωσαν. Να απλώσουμε την ιστορία για να κάνουμε παιχνίδι. Να πει ο καθένας μας τη γνώμη του.

Χήρα η 40χρονη μητέρα παιδιών ανήλικων, άνεργη, δεν βρίσκει δουλειά. Ο χασάπης, κάπου στην Πάτρα, της λέει «Μέχρι εδώ, δεν σου κάνω άλλη πίστωση, ο λογαριασμός έχει παραστρογγυλέψει, τέρμα το βερεσέ... Εκτός κι αν θέλεις να σβήσουμε όσα μου χρωστάς και να συνεχίσουμε να σου δίνω κρέας και κυμά και ό,τι άλλο γουστάρεις, αρκεί...».

Τι να κάνει η γυναίκα. Δέχθηκε να συναντά ιδιαιτέρως τον άνθρωπο που θα την βοηθούσε να ζήσει τα παιδιά της. Κλειστό το μαγαζί, ασφαλισμένη η αποθήκη, όμως η χαλάστρα έγινε... Από το πουθενά εμφανίστηκαν οι δύο γιοι του έμπορα και δεν έδειξαν καμία κατανόηση στον πατέρα τους, τον οποίο μάλιστα τον έδειραν.

Γιατί; Επειδή κεράτωνε τη μάνα τους. Επειδή εκμεταλλεύθηκε την κατάσταση της 40χρονης. Επειδή ζημίωνε την επιχείρηση προμηθεύοντας την τρόφιμα δωρεάν. Γιατί τον πλάκωσαν τον πατέρα τους;

Θέτω αλλοιώς το ερώτημα. Είπαμε. Δεν είπαμε; Κάνουμε παιχνίδι. Εσύ, λοιπόν, πώς θα ξηγιόσουν. Θα το φχαριστιόσουν αν ο πατέρας σου είναι ερωτιάρης, ζωντανός ακόμα στο σεξ. Θα έκανες τα στραβά μάτια. Στο φινάλε, ρε, να το πάω αλλοιώς, σου πέφτει λόγος το τι κάνει ο πατέρας σου; Εσύ, δηλαδή, στα 25 και τα 30 σου χρόνια δίνεις λογαριασμό στον πατέρα σου, για να κάνουμε ταμείο.

Τέλος. Αναφέρω μόνο τι είπαν οι γιοι στην 40χρονη χήρα. Οπότε έχεις ανάγκη, πέρνα από το μαγαζί να παίρνεις τζάμπα κρέας για τα παιδιά σου.

Διαβάστε ακόμα:

Αν δεν χαίρομαι τον παράδεισό μου