ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ!

 

Για κάποιες γυναίκες είναι ταμπού το στοματικό σεξ, όπως και το πρωκτικό. Χάνουν! Όχι απλά την ηδονή που χαρίζει το βύζαγμα του ανδρικού μορίου. Τούτη τη μοναδική απόλαυση, αλλά και την αίσθηση να βιώνει πραγματικό σεξουαλικό σμίξιμο με τον δικό της. Μία ολοζώντανη, καυτή, σπαρταριστή επαφή που ηλεκτρίζει, που δονεί το σύμπαν του εγκεφάλου είναι το συγκεκριμένο πασαλιψατερ. Μαγεία που πλημμυρίζει την γυναίκα εκείνες ακριβώς τις στιγμές που τρομπάρει με το στόμα το ανδρικό πέος.

Είναι και το άλλο. Αυτό που βρήκε η επιστήμη. Αυτό που προτείνουν ειδικοί ιατροί μετά από σχετική έρευνα του κρατικού νοσοκομείου της Νέας Υόρκης. Επειδή διαπιστώθηκε η πέρα για πέρα θετική επίδραση στις γυναίκες όταν αρμέγουν τη ψωλή του συντρόφου τους.

Συγκεκριμένα, και με τη βούλα της επιστήμης. Μην περιορίζεστε μόνο στο ''συμβατικό'' σεξ, τολμήστε και μία ''πίπα'', μειώνει την πιθανότητα στην γυναίκα να πέσει σε κατάθλιψη. Το επιστημονικό συμπέρασμα, μάλιστα, υπέρ του στοματικού σεξ έχει μεγαλύτερη σημασία όταν λάβει κανείς υπ' όψιν ότι τις τελευταίες δεκαετίες,παγκόσμια και ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο, βαράει όλο και περισσότερο η κατάθλιψη τους ανθρώπους. Είναι πια μείζονος σημασίας ασθένεια.

Το στοματικό σεξ, λοιπόν, έχει απόλυτη σχέση με τη ψυχική υγεία στις γυναίκες. Μας το λένε ντοκτωράδες με πλάκα τα πτυχία, όχι τίποτα παραμύθηδες και κομπογιαννίτες. Ότι, όπως διαπιστώθηκε, το σπέρμα περιέχει ουσίες που επενεργούν κατ' ευθείαν στον εγκέφαλο της γυναίκας και της φτιάχνουν τη διάθεση. Την οπλίζουν ψυχικά.

Τι δουλειά κάνει ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο; Που είναι απαραίτητο σ' όποιον πέφτει στην κατάθλιψη. Επηρεάζει εκείνες τις ουσίες στον εγκέφαλο που προκαλούν θλίψη, στεναχώρια, ανησυχία, πανικό, τέτοια πράγματα. Και η νέα ανακάλυψη είναι ότι το ανδρικό σπέρμα είναι αντικαταθλιπτικό! Εκτός όλων των άλλων περιέχει την ορμόνη της αγάπης, την ωκυτοκίνη.

Άρα! Εύκολα πλέον θα πείσεις την δική σου να παύσει να 'ναι δέσμια του ταμπού ''Εγώ δεν θηλάζω την τσουτσού''. Με την ευκαιρία. Η λέξη ταμπού είναι πολυνησιακή και σημαίνει σχεδόν θρησκευτική απαγόρευση σε κάτι. Μη ξεφεύγουμε.

Επί του θέματος. Όχι μόνον χειράντληση, κυρίες μου, αλλά και σπερμάντληση. Ορμάτε. Μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Διαβάστε ακόμα:

Αιδοίο, το κάθετο στόμα της γυναίκας