ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ

 

Η γυναίκα του έφυγε εντελώς ξαφνικά εκτός Αθηνών κι αυτός βρέθηκε με την φιλοξενούμενή τους, μια κορμάρα που έχει μήνες να κάνει σεξ. Είναι η Αυστριακή φίλη της γυναίκας του, για μια φορά ακόμα στην Αθήνα. Ποτέ δεν πέρασε η ιδέα στον Πέτρο ότι κάτι μπορεί να προκύψει ανάμεσά σ' αυτόν και την Μπέρθα. Η αλλοδαπή, άλλωστε, όσα χρόνια γνωρίζονται δεν του έδωσε το δικαίωμα να σκεφτεί κάτι πονηρό.

Ο Πέτρος πάντα κρατούσε μια τυπική σχέση με στην Μπέρθα, το ίδιο και τον άνδρα της, με τον οποίο χώρισε. Η Αυστριακή απλά ήταν η φίλη της γυναίκας του. Ευχάριστη παρουσία, προϊόν της πολιτισμένης Ευρώπης. Άψογη συμπεριφορά, ανοικτό μυαλό, καθαρές απόψεις. Τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν στα χρόνια που ήταν φοιτήτριες, τις έδεσε μια πολύ καλή φιλία.

Η φεγγαρόφωτη νύχτα είναι σιωπηλή και μυστηριώδης...

...Μπέρθα και Πέτρος με ελαφρύ ποτό στο χέρι κουβεντιάζουν. Από το πρωί η Σόνια πέταξε για την Θεσσαλονίκη, εκτάκτως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ο πατέρας της. Πήρε τηλέφωνο την Σόνια, να μάθουν νέα για την υγεία του πεθερού.

Ο 40χρονος Πέτρος και η 35χρονη Μπέρθα προσπαθούν να κρατήσουν έναν εύθυμο τόνο στην κουβέντα τους.Μάλλον με δυσκολία, διότι στην παρέα τους κυριαρχεί ύπουλα μια αμηχανία. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που βρίσκονται μόνοι τους. Δεν έχουν να πουν κάτι, έστω άσχετο και ουδέτερο, για την πολιτική, την οικονομική κρίση. Από την άλλη διστάζουν να ανοίξουν κουβέντα για τα προσωπικά τους. Από τις δέκα κιόλας η Αυστριακή τον καληνυχτίζει, αποσύρεται για ύπνο...

Η Μπέρθα βρίσκεται στο κρεβάτι, αυτός παραμένει στο σαλόνι και παλεύει κόντρα σε μια ακαταμάχητη δύναμη μέσα του, που του ζητάει να πάει στο δωμάτιό της! Σκέπτεται πως εκείνη θα αντιδράσει, το πιθανότερο να τον αποκρούσει. Να τον βάλει στη θέση του. Με όσο πιο διακριτικό τρόπο να τον επαναφέρει στην τάξη. Από την άλλη, παίζει και μια δεύτερη σκέψη που τον διαλύει. Μήπως η Μπέρθα τον περιμένει... Μήπως εκείνη ήλπιζε ότι αυτός θα έπαιρνε την πρωτοβουλία, να παρθούν απόψε; Και αν δεν την επισκεφθεί τώρα στο δωμάτιό της, θα σκεφθεί πως είναι ένας άντρας δειλός.

Ο Πέτρος αισθάνεται αδύναμος. Αναποφάσιστος. Ο ηλίθιος πριν λίγο δεν άνοιξε τουλάχιστον μια κουβέντα τέτοια που θα του έδινε την ευκαιρία να τσεκάρει τις προθέσεις της.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Πέτρος πλησιάζει αθόρυβα το υπνοδωμάτιό της. Η έκπληξη! Η Αυστριακή κάθε φορά στο σπίτι του κοιμάται με κλειστή την πόρτα. Τώρα, την έχει αφήσει δυο δάκτυλα ανοικτή... Την μπανίζει από τη χαραμάδα. Και βλέπει ολόγυμνη μια θεά! Με κλειστά μάτια.

Κοιμάται η Μπέρθα; Τόσο γρήγορα, περίεργο. Προσπαθεί να κοιμηθεί; Ίσως παριστάνει την κοιμισμένη. Χωρίς εσώρουχα!

Έχει στεγνώσει το στόμα του Πέτρου. Η καύλα έχει απλωθεί σ' όλο το Είναι του. Λυγίζουν τα γόνατα του, από κάπου να πιαστεί, αισθάνεται να χάνει την ισορροπία του. Το πέος του δεν του αφήνει άλλη επιλογή, παρά να ξαπλώσει στο πλάι της. Τολμάει.

Η καυτή ανάσα της και η θερμότητα της γυμνής σάρκας της τον τρελαίνουν. Με το πρώτο άγγιγμα του η γυναίκα παραδόθηκε, ήταν αυτό που περίμενε...

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να ξενοπηδιέστε στο γραφείο!