ΜΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΚΤΗΡΙΑ

 

Επιμένει ο σύντροφος Άκης. Λάθος. Το «σύντροφος» το λένε στα κομουνιστικά κόμματα. Στο ΠΑΣΟΚ, που εμφανίστηκε ως αριστερό, όχι κομουνιστικό, αλλά σοσιαλιστικό, ο ένας αποκαλούσε τον άλλον «συναγωνιστή». Σύντροφοι, λοιπόν, είναι οι κομουνιστές, συναγωνιστές οι σοσιαλιστές.

Επιμένει ο πρώην συναγωνιστής Άκης Τσοχατζόπουλος ότι είναι αθώος. Δεν το αποκλείω ο άνθρωπος να έχει σαλτάρει. Να τα έχει χάσει. Να μην πουλάει θέατρο, δηλαδή. Να έχει πείσει τον εαυτό του ότι είναι 36 χρονών, όχι 80. Συμβαίνει. Να μην έχει μία κάποιος και να έχει πείσει τον εαυτό του ότι είναι βιομήχανος. Εφοπλιστής.

«Μ' έβαλαν φυλακή οι Βενιζέλος, Σαμαράς» λέει ο συναγωνιστής Άκης, που θέλει να καταφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο για να αποδείξει την αθωότητά του. Φοβερά πράγματα. Μήπως το δούμε κι αυτό!

Αν ένα πρωί ξυπνήσετε και μάθετε από τις τηλεοράσεις ότι έπεσαν 17 πολυκατοικίες στην Αθήνα, σας το λέω από τώρα, ποια θα είναι η αιτία. Η αθωότητα του συναγωνιστή Άκη. Το δίκαιο του Τσοχατζόπουλου.

Μιλάω σοβαρά. Δεν το αποκλείω! Ακόμα κι αυτό δεν το αποκλείω να συμβεί. Και να συνεχίσει τον πολιτικό του αγώνα για το καλό του λαού ο Τσοχατζόπουλος στρατευμένος στον Σύριζα, όπως ένα σωρό άλλοι πρώην συναγωνιστές του που έχουν κάνει μεταγραφή στο κόμμα που κυβερνάει.

Διαβάστε ακόμα:

Ψεκάζουν αυτοί που σκότωσαν 6 πρωθυπουργούς