ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΠΟΛΑ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

 

Είναι πράγματι μια ξεχωριστή κατηγορία ο τρομοκράτης. Αυτός που χαρακτηρίζεται τρομοκράτης, αντάρτης πόλεων. Επαναστάτης ένοπλος, και άσχετος από κάθε κόμμα.

Από το στόμα της κυρίας Πόλα Ρούπα βγαίνουν κουβέντες απίθανες. «Τι είναι αυτά που λέει το κορίτσι;...» σκέφτεσαι. Κι όμως! Η Πόλα Ρούπα που συνελήφθη πάλι, τα πιστεύει μέχρι μυελού των οστών της. Η προσήλωση της, στον... προσωπικό αγώνα δεν συγκρίνεται και με την πιο θεούσα, τον πιο φανατικό μοναχό του Άγιου Όρους.

«Για μένα και τον Νίκο Μαζιώτη είναι ιστορική αποστολή η συνέχιση της δράσης του Επαναστατικού Αγώνα ενάντια στο σύστημα...Αν ήμουνα έξω θα πραγματοποιούσα το σχέδιο μου να ρίξω το καθεστώς...».

Είναι μια Ι.Χ. υπόθεση η τρομοκρατική δράση, ο ένοπλος πολιτικός αγώνας της Πόλα Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη. «Ζω και αναπνέω για τον Επαναστατικό Αγώνα, αλλοιώς δεν υπάρχω. Γνωρίζουν ότι μπορώ να πάω μέχρι θάνατο...».

Δεν πρόκειται για τζάμπα απειλές της κυρίας Πόλας. Ζει στον κόσμο της, λέει ό,τι αισθάνεται. «Θα βγω και θα τους ξεριζώσω την καρδιά αυτούς της αντιτρομοκρατικής».

Καμία επαφή με την πραγματικότητα εκεί που έχει ξεφύγει η κυρία Πόλα Ρούπα. Το τελευταίο που θα συμφωνήσει είναι ότι το κράτος, το καθεστώς, το σύστημα, είναι του λαού προϊόν. Ο λαός, αυτός που θεωρείται λαός πάντα και στους αιώνες θα είναι στην κόντρα με την κυβέρνηση, όμως θα στηρίζει, όχι απλά θα ανέχεται, το καθεστώς. Ακόμα και το πιο αντιλαικό καθεστώς.

Διαβάστε ακόμα:

Φοβερό ντου στα οπλοπωλεία!