ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ... «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

 

Την έπεσαν πάνω στο «θέμα» σαν πεινασμένα αρπακτικά, γύπες και γεράκια σκέτα, τα ηλεκτρονικά μέσα, να προλάβουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Και το «θέμα» ήταν πράγματι πιασιάρικο, αβανταδόρικο. Ένας ηθοποιός, δυστυχώς γάμα εθνικής, όχι πρώτο όνομα, απείλησε να αυτοκτονήσει αν του κόψουν κι άλλο την πενιχρή συνταξιούλα του.

Το «θέμα», ακόμα και για τα μήντια που παριστάνουν κοινωνική προσφορά. Ένα ''θέμα'' που δικαιολογεί την ύπαρξη τους και τις διαφημίσεις που παίρνουν από τράπεζες, κι άλλα ιδρύματα κοινωνικής ωφέλειας.

Ο απελπισμένος ηθοποιός, Ντίνος Καρύδης στο όνομα, γνωστοποίησε την πρόθεση του να αυτοκτονήσει, με την ανάρτηση φωτογραφίας του, τέζα στο κρεβάτι με μάτια ερμητικά κλειστά, που λέει και ο ποιητής.

Πήρε, λοιπόν, έκταση το θέμα, όμως ουδείς της δουλειάς, δημοσιογράφος, αρθρογράφος, σχολιογράφος, αναλυτής με κοινωνικές ευαισθησίες και πολιτικοποιημένος, έπιασε το νόημα της ενέργειας του 80χρονου καλλιτέχνη. Ποιο, δηλαδή, μήνυμα έστειλε ο δυστυχής στο κόμμα που ψήφισε. Στον κυβερνητικό Σύριζα.

«Με κυβέρνηση Σύριζα η χώρα βουλιάζει, η ζωή των Ελλήνων γίνεται όλο πιο ζοφερή, και ΟΥΔΕΙΣ βουλευτής του Τσίπρα δεν σκέπτεται να αυτοκτονήσει». Αυτό είναι το αληθές μήνυμα της απειλής της αυτοκτονίας του που την έβγαλε στον αέρα ο συνταξιούχος ηθοποιός.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ