ΠΑΟΚ, 90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ!

 

Γι αυτό η Ελλάδα παραμένει κακόμοιρα. Σταθερά.! Γι αυτό η Ελλάδα δεν θα ξαναδεί άσπρη μέρα. Στάνταρ μπετόν! Επειδή λανσάρουν κακομοιριά και οι ισχυροί. Οι λεφτάδες. Έχουν δημόσια συμπεριφορά ως μη έχοντες και οι έχοντες.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στην πατρίδα με το χέρι στην τσέπη. Μεγαλοεπιχειρηματίας. Πετυχημένος. Χαρτωμένος. Ό,τι γουστάρει, το αγοράζει. Για πλάκα και για μπίζνες. Κι όμως, παίζει τον αδικημένο. Τον κυνηγημένο.

Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Να είσαι ΠΑΟΚ, να έχεις τους μισούς και περισσότερους οπαδούς στη Βόρεια Ελλάδα και να λες ''Είμαστε μόνοι μας!'' Το λέει ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν μιλάει ως Ιβάν, όχι! Μιλάει παοκτσήδικα. Μιλάει ελληνικά. Φουκαριάρικα.

Ο Άρης, δηλαδή, έχει φίλους και συναγωνιστές, εκτός Άρεως. Εκτός Θεσσαλονίκης. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός, ούτε κι αυτός είναι μόνος. Όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, όλοι αυτοί είναι μαζί, μια συνωμοσία. Μόνον ο ΠΑΟΚ είναι μόνος.

«Ο ΠΑΟΚ είναι 90 χρόνια μόνος» είπε ο μεγαλομέτοχος μετά το 2-0 στον Ολυμπιακό. Σκέψου πόσα γκολ θα ΄βαζε στον πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ αν είχε μαζί του τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ντροπή τους. Του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που δεν είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ. Που τον έχουν αφήσει μόνο του.

Αυτή είναι η Ελλάδα, ρε. Ο Μαρινάκης λέει ότι «Μας κυνηγάνε, μας δυσφημούν οι εχθροί του Ολυμπιακού». Ο Αλαφούζος ότι «Ο Παναθηναϊκός είναι ο κύριος στόχος της εγκληματικής οργάνωσης».

Μιλάμε για τα πρώτα μεγέθη της Ελλάδος. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που κι αυτήν δεν την αφήνει το πολιτικό κατεστημένο να κτίσει το γήπεδο της.

Με τέτοια συφιλητική κουλτούρα, τέτοιο αηδιαστικό λαϊκισμό,πως να γυρίσει το φύλλο η Ελλάδα; Είτε είναι επάνω ο Τσίπρας, είτε ο Μητσοτάκης, θα παίζει μπάλα όπως στο σινεμά ο Νίκος Ξανθόπουλος. Όπως ο Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΑΦΝΙΚΑ... «ΕΥΡΗΚΑ!» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΜΠΕΝΤΟ!