ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΕΦΑΓΕ ΚΕΡΑΤΟ!

 

Γίνεται, ρε, να έχεις στην αγκαλιά σου, δική σου, κατάδική σου, μιλάμε για ι.χ. κατάσταση την θεά Μόνικα Μπελούτσι, και να ξενοκυττάς άλλη γυναίκα; Βέβαια γίνεται. Και δεν είναι έκπληξη ένας άνδρας να απατήσει την Ιταλίδα ηθοποιό, μάλιστα όχι σήμερα που είναι 53 χρονών, αλλά και στο άνθος της ηλικίας της. Κάποια στιγμή όλα βγαίνουν στη φόρα.

Μετά από τέσσερα χρόνια έγινε γνωστή η αιτία του διαζυγίου της Μόνικας Μπέλούτσι με τον επίσης ηθοποιό, Γάλλο Βενσάν Κασέλ. Ο γιος του μακαρίτη Ζαν- Πιέρ Κασέλ, σπουδαίου ηθοποιού του θεάτρου και του σινεμά, τα φόραγε κανονικά στην Μπελούτσι. Τα κέρατα. Που είναι η έκπληξη;

Τσογλάνι ο Βανσάν Κασέλ. Αλητάμπουρας. Και δύο χρόνια μικρότερος της θεάς. Ο κύριος, όμως, λόγος που την απατούσε ήταν επειδή η Μπελούτσι ήταν... σύζυγος του. Μητέρα των δύο παιδιών που έκαναν.

Αν είχε ερωμένη την Μπελούτσι ο Βανσάν Κασέλ, ο κάθε άνδρας, το πιθανότερο να της ήταν πιστός. Όταν, όμως, είναι γυναίκα σου, ζείς μαζί της, σε κατάσταση γάμου, τότε θα το φάει η κυρία το κέρατο, ακόμα κι αν είναι η θεά Αφροδίτη.

Δεν παίζεται ως θηλυκό η Μπελούτσι. Μικρή αξία έχει, χάνει από την κλάση της στα μάτια του άλλου όταν συζεί μαζί του. Είναι σύζυγος η κυρία; Θα χάσει και από γυναίκα κατώτερη της. Νόμος.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΣΤΟ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ