ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΚΗ

 

Εμετικό. Πανηγυρίζει ο Άκης ο μιζαδόρος λες και αθωώθηκε. Να χαίρεται το δικαστικό σύστημα ο πρώην υπουργός άμυνας που κακώς τον αποφυλάκισε. Για λόγους υγείας. Επειδή έκανε εγχείρηση στην καρδιά, στα νεφρά στα στραγάλια του, στις αιμορροΐδες του, όπου, αδιάφορο που ακριβώς.

Όπως οι πονηροί άφηναν να περάσει ο καιρός για να κάνουν ως πολίτες μια χειρουργική επέμβαση, που δεν ήταν επείγουσα, μέχρι να παρουσιαστούν στο στρατό. Και με το που πατάνε στο τάγμα για να υπηρετήσουν την πατρίδα, οι σπασίκλες φαντάροι δηλώνουν ασθενείς και τις πρώτες δύσκολες εβδομάδες της στρατιωτικής θητείας τις βγάζουν στο νοσοκομείο, στο αναρρωτήριο.

Έτσι που λες. Έπρεπε να παραμένει φυλακισμένος ο αρχιμιζαδόρος. Κανένα πρόβλημα επειδή θα ήταν χειρουργημένος. Και λέμε ότι είναι προκλητικό να πανηγυρίζει. Αποφυλακίστηκε, κακώς, δεν απαλλάχθηκε, καλώς.

Το άλλο. Δυσφόρησε ο Νο2 του ιστορικού ΠΑΣΟΚ όταν τον ρώτησαν ποιός του έδωσε τα 200 χιλιάρικα της εγγύησης για να βγει από τη φυλακή. Πολιτικά, κοινωνικά έχει υποχρέωση να πει στους μαλάκες πολίτες που έχασαν δις από τις αρπακτές του. Έκρυβε τα πακέτα του μαύρου χρήματος στις ξένες τράπεζες, κρύβει και τον «σπόνσορα» του, γιατί; Με μαύρο χρήμα αποφυλακίστηκε;

Διαβάστε ακόμα:

ΙΒΑΝ - ΑΛΕΞΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ