ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΥΑ

 

Δεν έχει απλά πρόσωπο κινηματογραφικό, είναι πανέμορφη η κυρία Εύα Καϊλή, σίγουρα μέσα στις πέντε ωραιότερες Ελληνίδες τα τελευταία 30 χρόνια. Ως παρουσιάστρια του mega ήταν σκέτο αγγούρι, δεν έκανε για την τηλεόραση. Ο λαός της Θεσσαλονίκης την ήθελε βουλευτίνα, όμως αυτή απασχολούσε τη δημοσιότητα περισσότερο με τις ερωτικές τις σχέσεις, με επώνυμα πλουσιόπαιδα.

Δεν φταίει η ίδια η 39χρονη κυρία Εύα Καϊλη, που τα μήντια δεν ασχολούνταν με την πολιτική της δράση, φταίει η ομορφιά της. Λαμπερή, αισθητικά τέλεια ομορφιά.

«Κυνδυνεύω, χρειάζομαι ενισχυμένη προσωπική προστασία» είναι το αίτημα της ευρωβουλευτίνας στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει αποφασίσει να μειώσει τον αριθμό των φρουρών σε πρόσωπα δημοσίου συμφερόντος, όπως είναι οι πολιτικοί.

Από ποιόν απειλείται η ζωή, η σωματική ακεραιότητα και η ψυχική υγεία της Καϊλη, όπως αναφέρει. Από κάποιον σεξουαλικά ανώμαλο, μήπως από οργανωμένα συμφέροντα πολυεθνικής εταιρείας. Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει, ασφαλώς πιο κοντά στην αλήθεια θα βρίσκονται οι υποψίες της ίδιας της ευρωβουλευτίνας.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!