ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟ ATHENS PRIDE!

 

Athens Pride για 13η χρονιά και πρώτη φορά το show των gay στην Πλατεία Συντάγματος. Athens Pride είναι η οργανωμένη εκδήλωση σε δημόσιους χώρους, ένα φεστιβάλ Υπερηφάνειας στο πνεύμα γιορτής και διαμαρτυρίας των ομοφυλοφίλων για τα δικαιώματα τους. Συμμετέχουν και μαϊντανοί στο έργο, επώνυμοι της πολιτικής και της τέχνης γενικώς, όχι απαραίτητα ομοφυλόφιλοι οι ίδιοι.

Προκλητική η εμφάνιση του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Το θράσος! Φαντάσου τι άλλο θα διέπραττε αν ήταν πετυχημένος πολιτικά και κυβερνητικά.

Ναι, είναι πρόκληση ο αποτυχημένος στον τομέα του, στην αποστολή που του ανέθεσε με τη ψήφο του ο κόσμος, να παριστάνει ότι συμβάλλει στον κοινωνικό αγώνα μιας κατηγορίας συναθρώπων μας. Ποιός; Ο καρπαεισπράκτορας των δανειστών.

Μ’ αρέσει, το γουστάρω να δω στην διαδήλωση ανδρών και γυναικών gay και τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, τον Αρχιεπίσκοπο, τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Όχι, όμως, αν με τις ενέργειές τους έχουν βλάψει την Ελλάδα. Όχι να είναι π.χ. αντιμνημονιακοί μέχρι να γίνουν υπουργοί και αμέσως με την ορκωμοσία τους να μετατρέπονται μνημονιακοί. Αυτό είναι πουστία, όχι δημοκρατία, όχι ομοφυλοφιλία.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΡΑΧΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!