ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

 

Της κάνουν πλάκα κι αυτή δεν παίρνει χαμπάρι. Η Μπόμπυ-Τζο είναι 243 κιλά κι αντί να ξεκινήσει θεραπεία αδυνατίσματος, αυτή θέλει να παχύνει κι άλλο.

Ποιο είναι το θέμα; Όχι, βέβαια, η εν λόγω 43χρονη Bobbi-Jo Westley, ειδική περίπτωση διεστραμμένης, που λογικό θα ήταν να την λυπάται ο καθένας. Το θέμα είναι ότι χιλιάδες “θαυμαστές” της λένε ότι έχει υπέροχο σώμα, σ’ αγαπάμε και περιμένουμε να σπάσεις το ρεκόρ.

Ποιο ρεκόρ; Της γυναίκα με το μεγαλύτερο κώλο στον κόσμο. Φοβερά πράγματα. Τραγικά πράγματα. Η Μπόμπυ ευτυχισμένη που αρέσει για την κορμάρα της, εν γνώση κινδύνου ότι θα πεθάνει αν συνεχίσει να τρώει χωρίς φραγμό, προσπαθεί να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ. Οι γοφοί της μετρούν 95 ίντσες, δηλαδή κάτι περισσότερο από 2 μέτρα και 41εκατοστά, ενώ την σχετική επίδοση κρατάει η επίσης Αμερικανίδα, μαύρη αυτή, Μάικελ με 99 ίντσες.

Κι αφού νοιώθει γυναίκα η Μπόμπυ, κι έτσι θαρρεί πως την βλέπουν όσοι την κοροϊδεύουν, αν ήθελε να “δοθεί” σε κάποιον, τον ρώτησε; Πως ο τυχερός θα… έβρισκε το πισωπόρτι της, την τρύπα στο ρέκορνμαν πωπό της. το πισωπόρτι της.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ