Δημητρης Λαγιοπουλος: Θα παντρευτει η μπα;

 

Οι περισσότεροι τον θυμάστε κυρίως από την τηλεοπτική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Μες στην Καλή Χαρά, όπου συμμετείχε για δύο χρόνια ( 2011, 2012). Εγώ τον γνώρισα το 2007, όταν δουλεύαμε μαζί στο Villa Mercedes. Εγώ ήμουν dj τις Πέμπτες κι εκείνος ήταν barman. Τότε ήταν 23 ετών και ξεκίναγε την καριέρα του στο modeling και στις διαφημίσεις.

Η πορεία του στο χώρο της μόδας είναι εξ ίσου εντυπωσιακή καθώς έχει συμμετάσχει σε διεθνείς πασαρέλες, όπως του Giorgio Armani, ή όταν ήταν το κεντρικό πρόσωπο του διάσημου Ολλανδικού brand OOZOO. Θα σας πω λοιπόν μερικά πράγματα για τον Δημήτρη και θα σας δείξω και κάποιες φωτογραφίες που τον έβγαζα στο Villa Mercedes.

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1984 (δίδυμος) στην Αθήνα και ανήκει στην νέα γενιά των αντρών που διαθέτουν όχι μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και πανεπιστημιακή μόρφωση. Ως μαθητής υπήρξε καλός και κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο του Πειραιά, στο τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μετά το τέλος του προπτυχιακού του τίτλου ο ίδιος ενδιαφέρθηκε και για τα ναυτιλιακά, έτσι έκανε ένα μεταπτυχιακό σ΄ αυτόν τον κλάδο.

Η εξωτερική του εμφάνιση προσελκύει τα βλέμματα και αποτελεί ένα από τα δυνατά του χαρτιά, αλλά ο ίδιος δεν μένει σ' αυτό. Εργάζεται σαν στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία επικοινωνίας και management, είναι μοντέλο διεθνών προδιαγραφών με προϋπηρεσία παρουσιαστή στην τηλεόραση και πρώην αθλητής.

Ο Δημήτρης έχει δοκιμαστεί σε πολλά επαγγελματικά πεδία και σήμερα έχει καταφέρει να συνδυάζει όσα αγαπά με μοναδική ισορροπία, δίνοντας στο καθένα ένα διαφορετικό κομμάτι του εαυτού του. Το πέρασμα του από την τηλεόραση τον βοήθησε να γίνει πιο γνωστός στο ευρύ κοινό στην Ελλάδα, ενώ η συνεργασία του με…

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr