Ειναι gay ο Νικος Παπαδακης;

 

Να δούμε μέχρι πότε θα μας απασχολεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιων γνωστών ανθρώπων. Σε μια εποχή που μας συμβαίνουν χιλιάδες πράγματα, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που ρωτάνε: “Είναι gay ο τάδε;”Μα δεν είναι λίγο ρετρό να ασχολείσαι με τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων;

Κατά καιρούς που λέτε λαμβάνω μηνύματα (από άντρες κυρίως) που με ρωτάνε περί gay και τα τοιαύτα.“Εσύ που είσαι στο χώρο και ξέρεις, για πες μου, ο τάδε είναι gay;” Και όταν του απαντάω “γιατί, θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του;”... δεν απαντάει ποτέ.

Και το ερώτημα της ημέρας, που εγώ σαν ηλίθιος κάθομαι και φτιάχνω άρθρο, είναι, αν είναι gay o Νίκος Παπαδάκης. Ψάχνω λοιπόν, διαβάζω άρθρα και κουτσομπολίστικα sites, ρωτάω γνωστούς από το χώρο της μόδας και των περιοδικών και ιδού το πόρισμα:

Ο Νίκος Παπαδάκης όταν ήρθε πιτσιρικάς από την Κρήτη, έκοψε την ανάσα των πάντων. Άντρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά και γατιά γύριζαν το κεφάλι τους να τον χαζέψουν απ' όπου κι αν περνούσε. Ένα πανέμορφο παλικάρι, με 1.89 ύψος που ακτινοβολούσε. Αμέσως έγινε γνωστός τόσο σαν όνομα όσο και σαν μούρη.
Και άρχισαν όλοι να ψάχνουν το παρελθόν του... “Ήθελαν να μάθουν από που κρατούσε η σκούφια του. Και έμαθαν ότι στην Κρήτη τον ανακάλυψε ένας διακοσμητής- gay βέβαια- που μου διαφεύγει το όνομα του, ο οποίος του μίλησε για το modeling”, μου λέει φίλη μακιγιέζ, η οποία δεν εξασκεί πια το επάγγελμα.

· “Ο Νίκος όταν ήρθε δεν ήξερε πολύ κόσμο. Δυο- τρία άτομα, αλλά τα πρακτορεία μοντέλων αμέσως του έκλεισαν τις πρώτες του δουλειές. Έτσι τον ανακάλυψε ο Βασίλειος Κωστέτσος, και τον πήρε σε αποκλειστικότητα”, μου λέει γνωστός φωτογράφος. “Και όταν σου λέω σε αποκλειστικότητα, εννοώ ότι σαν ντόμπερμαν δεν άφηνε κανένα και καμία να πλησιάζει τον Νίκο. Εκείνος του παρείχε τα πάντα. Σπίτι, ρούχα, δημοσιότητα, εξόδους, φωτογραφήσεις, πασαρέλες με την Κλόντια Σίφερ κλπ. Κλπ.”.
· “Δεν ξέρω αν ήταν γκόμενοι, αλλά ήταν κολλητοί”, μου λέει γνωστό μοντέλο της εποχής εκείνης. “Όλοι έλεγαν ότι παίζει το ερωτικό, αλλά εγώ με τα μάτια μου δεν είχα δει τίποτα”.

Και μέσα σε όλα…

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στο nikosonline.gr