ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒYΖΑΚΙΑ ΕΞΩ

 

Δεν πάω Αθήνα, εννοώ στο κέντρο της Αθήνας. Για εμένα και τον κάθε Έλληνα η πρωτεύουσα είναι αντιτουριστiκή. Ενοχλητική. Αφιλόξενη. Βρώμικη, θορυβώδης, αντικυκλοφορική. Θα μπουκάρω στην Αθήνα, όταν έχω προσωπική ανάγκη κι αφού θα συνδυάσω την ''επιχείρηση'' με τρεις- τέσσερις υποχρεώσεις μαζί.

Προχθές, ήταν και μία χαρά Θεού ο καιρός, τι παρατήρησα. Πολύ γυμνό, ρε, παιδί μου. Κορίτσια γυμνασιακής ηλικίας, αλλά και γυναίκες των «άντα», 30 και 40 χρονών, περπατάνε στο δρόμο με τα μπούτια έξω, και τα βυζιά.

Ή δεν το ξέρουν, ή κάνουν πώς δεν το έχουν ακούσει. Ποιο; Ότι υπάρχουν και ανώμαλοι. Να μιλήσω με στατιστικές; Ότι ο ένας έστω στους εκατό από τους άνδρες είναι επικίνδυνος να τις βάλει στο μάτι; Να πάρει από πίσω ένα κορίτσι, με τόσο προκλητικό ντύσιμο. Και να ξηγηθεί σύμφωνα με το σαλεμένο σεξουαλικό του μυαλό. Όταν φαίνεται καθαρά από το σορτσάκι το κάτω μέρος των γλουτών

Μιλάμε ότι είδα… σορτσάκια που δεν κάλυπταν ολόκληρο το πωπό. Ρε, και ανώμαλος να μην είσαι, γίνεσαι. Έτσι και έχεις καιρό να πας με γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα:

GAME OF THRONES 7: ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΣ!!!