ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!

 

Ο Αλέξης Κούγιας έφτυσε στη μάπα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Γνωστό αυτό. Μας το σέρβιραν στη μάπα τα μήντια, μετά φωτογραφιών το γεγονός. Αυτό που δεν είναι γνωστό, μάλλον δεν είναι γνωστά είναι τα άλλα γεγονότα, πολύ σοβαρότερα της ροχάλας Κούγια…

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε το ''λάθος'' να μιλήσει για «συμπεριφορά του Κούγια που ίσως χρηζει ψυχιατρικής γνωμάτευσης…». Ευτυχώς που τα έχωσε στον δικηγόρο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για να τα... ακούσει από τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας, και να τα μάθουμε εμείς.

Τι, λοιπόν, καταλογίζει ο Κούγιας και τα κρατούσε «μυστικά» σε βάρος του Ιβάν; Έχουμε και λέμε…

1.Μιλάς εσύ, κύριε Σαββίδη, που δεν μας λες τι έπαθε ο προπονητής Δώνης για να υποχρεωθεί να λύσει το συμβόλαιό του. Και τι έπαθε ο μάνατζερ του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Τσανδάρης.

2.Τι έπαθε ο Αλαφούζος αλλά και ο Μελισσανίδης για να πάρει το κύπελλο ο ΠΑΟΚ.

3.Ψυχίατρο χρειάζεται ο γιος σου γι’ αυτά που κάνει.

4.Ξεφτίλισες τον Παπαθανασάκη του Ηρακλέους όταν του πέταξες 300.000 ευρώ.

5.Έβγαλες δικό σου άνθρωπο πρόεδρο στην ΕΠΣ Λάρισας

6.Ο διαιτητής του αγώνα Λάρισας- ΠΑΟΚ 1-1 αδίκησε την ομάδα μου και είναι το αγαπημένο παιδί του δικού σου πρόεδρου της ΕΠΣ Ηπείρου.

Δεν έχει σημασία αν όλα αυτά που λέει, και τι άλλο έχει να πει σε βάρος του Σαββιδη, είναι αλήθεια. Το συμπέρασμα είναι πώς όποιος τα βάζει με τον Κούγια δεν γλυτώνει τις... αποκαλύψεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ