ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΙ, ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ;

 

Άγρια μεσάνυχτα, τέσσερις η ώρα, σπάνε την πόρτα στο διαμέρισμα 85χρονης, και με την ευγένεια που έμαθαν κάπου σε Καζακστάν, Αφγανιστάν, Γεωργία και σία, τρεις τύποι απειλούν κατ’ ευθείαν την γριά:

-Λεφτά!

Φοβερά πράγματα. Την βασάνισαν την άμοιρη, την «σιδέρωσαν» με το μαραφέτι στην πρίζα οι αξιοπρεπείς κύριοι που με το γνωστό νόμο αποφυλακίστηκαν πρόωρα. Πώς αντιμετωπίζεις αυτά τα καθάρματα;

Δικαιοσύνη που επιβάλλεται με το… νόμο είναι της πλάκας, στην περίπτωση. Ναι, αδιαφορείς τι προβλέπουν οι νόμοι του κράτους, του πλανήτη, του σύμπαντος και τι λένε οι νόμοι της θρησκείας. Σε παρακαλώ.

Τι να μας κάνουν στην κοινωνία αυτοί οι νόμοι; Λίπασμα ενισχυμένο. Παστουρμά με σπέσιαλ τσιμένι. Τι; Ελεγείες και θρήνοι, μοιρολόγια και ιερεμιάδες, είναι για άλλα πλάνα. Αρχηγός της σπείρας που μπουκάρισε στο φτωχικό της Κυψέλης και κακοποίησε με τον πιο απάνθρωπο τρόπο την γριούλα, είναι ένας κουτσός.

Λοιπόν. Και η αναπηρία να αποφασιστεί ως τιμωρία στους άλλους είναι τίποτα γι’ αυτό το συγκεκριμένο έγκλημα. Χάδι είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ