ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ

 

Απλά πράγματα. Εάν αυτό το ρεμάλι της ζωής βρισκόταν στη φυλακή, με τις βρωμοδουλειές, ναρκωτικά κ.α., που μπερδευότανε, θα είχε σκοτώσει την 32χρονη εφοριακό στο νεκροταφείο; Όχι, βέβαια.

Τον βρήκανε, λοιπόν, τον δολοφόνο της άμοιρης κοπέλλας και θα τον χώσουν μέσα. Είναι δημοκρατικό αυτό; «Ανθρώπινο» είναι να μην τον σκοτώσουν αυτό το χαμένο κορμί. Το ερώτημα, αν είναι και δημοκρατικό να τον ταΐζουν οι φορολογούμενοι. Το κράτος νταηλίκι να ξοδεύει λεφτά των πολιτών, χωρίς αυτοί να ερωτηθούν για να τρέφει, να κοιμίζει, να παρέχει και θέρμανση στη φυλακή σ’ ένα κάθαρμα. Σ’ έναν επικίνδυνο δολοφόνο, ικανό να αφαιρέσει ζωή ανθρώπου για το παραμικρό.

Όπως στην τραγική περίπτωση της 32χρονης. Πήγε στο μνήμα φίλου της και επειδή αντιστάθηκε στην αρπαγή της τσάντας της δέχθηκε πολλές μαχαιριές από το κτήνος.

«Ανθρώπινο» να μην εκτελείται και ο πιο κυνικός δολοφόνος. Δεν είναι ανθρώπινη η αντίδραση του θύματος στην επίθεση του δολοφόνου. Έπρεπε να μην αντισταθεί, να του δώσει την τσάντα της, για να γλυτώσει την ζωή της.

Μήπως επιβάλλεται να αναθεωρηθεί η νομοθεσία. Να ισχύει η ποινή εκτέλεσης. Η δικαιοσύνη, δηλαδή, να στέλνει στον Θεό τον ψυχρό εγκληματία. Απλά πράγματα. Να αναλάβει ο παντοδύναμος να τιμωρήσει όπως Εκείνος κρίνει ένα δημιούργημα του.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Ο... ΒΙΑΣΜΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!