Η ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΑΘΩΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ...

 

Ήταν να μην αρχίσει…, τώρα δεν το σταματάει τίποτα. Μιλάω για το πόσο εύκολο πια είναι στα social media να περνούν όλοι από «λαϊκό δικαστήριο», να απαξιώνονται, να εξευτελίζονται και να προσβάλλονται με τον χυδαιότερο τρόπο.

Ο κάθε κομπλεξικός, εμπαθής, κατευθυνόμενος, αμόρφωτος και αδαής μπορεί μ' ένα σχόλιο τύπου «ουστ», να καταδικάσει ανθρώπους και καταστάσεις. Καλλιτέχνες και πολιτικούς. Επιστήμονες και Πανεπιστημιακούς. Αυτό έγινε και με την κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα – γεννημένη το 1974 στην Καρδίτσα - είναι Ελληνίδα μηχανικός και πανεπιστημιακός, καθηγήτρια πληροφορικής, και σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Έχει καταγωγή από Σοφάδες και Κεφαλονιά και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών, όπου ήταν συμμαθητές στο ίδιο τμήμα. Συνέχισαν να είναι συμμαθητές και στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, όπου πρωταγωνίστησαν στο μεγάλο κίνημα μαθητικών καταλήψεων ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αμφότεροι δραστηριοποιούνταν στο χώρο της Αριστεράς και ήταν μέλη του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου (ο Τσίπρας ήταν πρόεδρος- και έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία.)

Αυτή λοιπόν η γυναίκα, τόλμησε να δώσει μια συνέντευξη στην οποία είπε πολλά και διάφορα και φυσικά εκεί που έπρεπε κατά την κρίση της, υπερασπίστηκε τον σύντροφο της. Η πλειοψηφία των χρηστών των social media την «κατασπάραξαν». Χωρίς να διαβάσω ούτε ένα σχόλιο με άποψη πολιτική ή κοινωνική. Χωρίς ένα σχόλιο που να στηρίζεται κάπου. Μόνο απαξιωτικά, υβριστικά, κακογραμμένα και ανορθόγραφα σχόλια είδα. Αντιδράσεις ανθρώπων χωρίς παιδεία, χωρίς κουλτούρα και χωρίς γνώσεις.

Φυσικά και παίρνω το μέρος της κ. Μπαζιάνα- γιατί σε….

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr