Η ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΞΑΔΕΛΦΗ

 

Οι δυο γυναίκες ολόγυμνες στη μπανιέρα χωμένες, μέσα σε καυτό νερό, η μια απέναντι στην άλλη, τα πόδια τους μπλεγμένα. Οι υδρατμοί στο ελάχιστα φωτισμένο δωμάτιο ζωγραφίζουν μια ψευδαίσθηση από σύννεφα, έχει θαμπώσει κιόλας το τζάμι του μικρού παραθύρου.

- Τα δάχτυλα του δεξιού ποδιού μου ακούμπησαν την μπέμπα σου, ξαδέλφη..., είπε η μία, η κοκκινομάλλα με τα μάτια μισόκλειστα και το βλέμμα αφηρημένο στο ταβάνι.

«Την μπέμπα;...» απόρησε μάλλον αδιάφορα η άλλη, επίσης έχοντας το κεφάλι της γερμένο προς τα πίσω.

- Έτσι λέω το αιδοίο, ''μπέμπα'' το λέω, και pussycat... Θα μ’ άρεσε να ακούσω, έτσι που τρίβω επάνω σου το πόδι μου, ότι σ’ ερεθίζει.

Είχαν να συναντηθούν 30 χρόνια, από πιτσιρίκες. Θυμόντουσαν πολύ καλά τότε που έπαιζαν μαζί, που πήγαιναν στην πρώτη δημοτικού. Η οικογένεια της Ιωάννας, Τζόαν πια, έφυγε για την Αυστραλία, εκεί όπου εγκαταστάθηκαν μόνιμα, οριστικά.

Παντρεμένες και οι δυο ξαδέλφες, με παιδιά. Η Ελληνίδα, η Γιώτα, «χάζευε» την «Αυστραλέζα» που ήταν μια διαρκής έκπληξη. Έκανε και έλεγε πράγματα εντελώς ξένα για την Γιώτα, η οποία άλλοτε θαύμαζε την συνομήλικη συγγενή της, άλλοτε τρόμαζε απ' αυτήν.

- Δεν είμαι λεσβία..., όμως δεν λέω «όχι» σε light sex activities με μια γυναίκα, όταν αισθάνομαι έλξη γι’ αυτήν... Κι αυτό το θεωρώ φυσικό, φυσιολογικό... Η ελαφριά ομοφυλοφιλία, άλλωστε, πρέπει να το ξέρεις αυτό, Γιώτα, υπάρχει περισσότερο ανάμεσα σε γυναίκες, παρά σε άνδρες...

Μια εβδομάδα είπαν πολλά, η Γιώτα και η φιλοξενούμενή ξαδέλφη της που βρέθηκε μόνη στην πατρίδα. Ήρθαν πολύ κοντά, μίλησαν για τα παιδιά τους, για τους άνδρες τους, για τη ζωή τους, όμως πάντα έπαιζε μεταξύ τους μια «απόσταση», επειδή η «Αυστραλέζα» ζούσε στον κόσμο της, και μάλλον αντιμετώπιζε την «Ελληνίδα» ως ξένη, όχι ως μία συγγενή της.

Ποιά είναι η εξήγηση που έδωσε η Γιώτα για τη συμπεριφορά της Τζόαν; Σκόπιμα απέφευγε να με βλέπει φιλικά, διότι έτσι θα δυσκόλευε τις σεξουαλικές της επιθυμίες γι αυτήν..., και μια τέτοια υποψία της Γιώτας δεν της άρεσε. Ποτέ άλλοτε δεν την είχε ακουμπήσει γυναικείο χέρι. Όποτε είχε νοιώσει την ανάγκη να χαϊδευτεί, το έκανε μόνη της.

Και τούτη τη στιγμή, στην απόλυτη χαλάρωση οι δυο τους, σε ηδονική επαφή με το θερμό νερό, η Τζόαν σπρώχνει το πόδι της και με τα δάκτυλα σαπφίζει την «μπέμπα» της ξαδέλφης της… Μετά από ενάμισυ λεπτού σιωπή η Τζόαν έπιασε τα δυο χέρια της Γιώτας και την τράβηξε τρυφερά επάνω της. Η πλάτη της Γιώτας ξάπλωσε στο στήθος της Τζόαν. Ένα χάδι στο μάγουλο και αμέσως μετά τα χέρια της κοκκινομάλλας οδηγήθηκαν στον προορισμό τους, το ένα στους δίδυμους πύργους της Γιώτας και το άλλο χέρι στην «μπέμπα» της.


Διαβάστε ακόμα:

ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟΝ...