ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ... ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

 

Πρόβλημα σεξουαλικής επαφής στο ζευγάρι εδώ και οκτώ μήνες. Δεν προλαβαίνει ο 45χρονος σύζυγος να μπει στην 37χρονη μητέρα των τριών παιδιών τους και ''τελειώνει''. Αποφασίζουν να απευθυνθούν σε γιατρό, σε ειδικό. Το πρόβλημα ήταν και των δύο. Ο σύζυγος σε δευτερόλεπτα την καταβρέχει, η σύζυγος έχει ξεχάσει τι είναι οργασμός.

Υπέφεραν και οι δυο, λοιπόν. Η γυναίκα βρίσκεται σε διαρκή νευρικότητα, ο άντρας τα βάζει με τον εαυτό του. Δεν βαρέθηκε την Αμαλία του, την γουστάρει, την ποθεί λες και είναι η γκόμενα του, όχι η σύζυγος. Η δουλειά, όμως, στο κρεβάτι σφυρίζει λήξη μόλις η μπάλα στηθεί στη σέντρα. «Πρόωρη εκσπερμάτιση» είπε ο γιατρός, κάτι όχι παθολογικό, συνήθως.

Άνδρας και γυναίκα σταμάτησαν το σεξ. Για ποιο λόγο να το κάνουν; Θα σκόραραν ακόμα μία αποτυχία να ικανοποιηθεί εκείνη. Θα είχαν μία ακόμα επιβεβαίωση στο πρόβλημα εκείνου.

Μία ημέρα του λέει: ''Ο Τζώρτζης στο γραφείο με φλερτάρει επίμονα. Με διακριτικότητα, όμως. Σκέπτομαι να το κάνω μαζί του, διαφορετικά θα τρελαθώ. Θα τον καλέσω σπίτι το Σάββατο, δήθεν να συζητήσω κάτι επείγον επαγγελματικό, και ξεκάθαρα θα του δείξω ότι είμαι διαθέσιμη. Εσύ να λείπεις, και τα παιδιά θα τα στείλω να κοιμηθούν στη μάνα μου''.

Αποφεύγουμε τις λεπτομέρειες, περπατάμε στα γρήγορα το στόρυ. Ο σύζυγος έχει κατανόηση, αγαπάει την γυναίκα του, της είχε τυφλή εμπιστοσύνη και γι' αυτό δέχθηκε την πρότασή της. Μ’ έναν όρο! Να παρακολουθεί κρυφά τη συνάντηση. Γιατί; Ίσως και ο ίδιος να μην έχει ξεκάθαρη απάντηση. Τέλος πάντων, το ζευγάρι συμφώνησαν και ο σύζυγος από... περιέργεια (;) θα πάρει μάτι το σκηνικό με τον συνάδελφο της συζύγου, κι αν τελικά οι δυο τους καταλήξουν να πηδηχτούν.

Πριν, τελικά, καλέσει τον υφιστάμενό της, έναν 50αρη τζιτζιφιόγκο, η εδώ και μήνες αγάμητη γυναίκα έθεσε θέμα στον σύζυγο. '' Γιατί θες να μας κατασκοπεύσεις;''. Πραγματικά ο 45χρονος δεν είχε συνείδηση της επιθυμίας του. Ίσως για να αυτοτιμωρηθεί, επειδή ο ίδιος είναι ανίκανος να την ικανοποιήσει σεξουαλικά. Ίσως, πάλι, στο μπανιστήρι να βάζει νοερά τον εαυτό του στη θέση του άλλου που θα κάνει έρωτα με την γυναίκα του.

Το ζευγάρι έστησαν ένα κρεβάτι σ’ ένα δωμάτιο, εκεί όπου υπολόγιζαν να παιχτεί το έργο, και σε τέτοιο σημείο, όπου θα ήταν εύκολη η ορατότητα του κρυμμένου στη σοφίτα ''κερατά''.
Η κυρία υποδέχθηκε τον υποψήφιο εραστή της με προκλητικό ντύσιμο. Ο συνάδελφος είδε μπροστά του μία άλλη γυναίκα. «Είσαι σίγουρη, ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, τέλος πάντων να προσέχω τι μου λες, όταν έχω δίπλα ένα πλάσμα τόσο ελκυστικό όπως εσύ..…» της λέει πονηρά, και με προσπάθεια να φανεί όιτι αστειεύεται .

- Ντίνο, μου λες αυτά που φαντάζομαι επαναλαμβάνεις σ’ όλες τις γυναίκες.

«Ναι, μου αρέσουν οι γυναίκες, πολλές γυναίκες τις σκέπτομαι ερωτικά, όμως όταν είμαι με κάποια δεν έχω καμία άλλη στο μυαλό μου…».

- Δεν σε πιστεύω. Για μένα τι σκέπτεσαι, δηλαδή…, τον ρωτάει με νόημα η Αμαλία, η οποία δείχνει την... επιμονή της να συνεχίσουν την κουβέντα σε θέμα... εκτός επαγγελματικής συνεργασίας. .

«Τι σκέπτομαι;... Τούτη τη στιγμή μόνο να άπλωνα το χέρι μου να σ’ ακουμπήσω…».

- Αστειεύεσαι, του κάνει τσαχπίνικα. Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αυτά που λες… Αν, όμως, σ’ άφηνα να με πιάσεις, σε ρωτώ, έτσι από περιέργεια, σε ποιο σημείο του σώματός μου θα ήθελες να...

''Είσαι σίγουρη ότι θες την απάντησή μου…''.

- Ας πούμε ότι είμαι σίγουρη…

«Έρχομαι κοντά σου, αυτό που έχω να σου πω λέγεται ψιθυριστά… Στα χείλη σου, αυτά θέλω να ακουμπήσω…».

Ο δείκτης της δεξιάς παλάμης του χάιδεψε τα κοραλλένια και φουσκωτά, σα γινωμένα φρούτα, χείλη της που αμέσως άρχισαν να τρεμοπαίζουν. Το δάκτυλο του χώθηκε στο στόμα της.

Έχουν περάσει 12 λεπτά από τότε που ο υφιστάμενος δεν έχει σταματήσει το πήγαινε - έλα μέσα στον κόλπο της γυναίκας που σπαρταράει, που θέλει να φωνάξει. Τον δέχθηκε μέσα της με τα ρούχα της, και μετά μόνη της αρχίζει να τα πετάει από επάνω της.

Ο σύζυγος στο... παρατηρητήριο του κρατιέται να μην αυνανιστεί, διότι ο γιατρός του είχε συστήσει πως η αυτοϊκανοποίηση επιδεινώνει το πρόβλημά του, να μουσκεύει αμέσως τη γυναίκα του. Ακόμα, ο σύζυγος θυμήθηκε ότι ο γιατρός του είπε, ιδιαιτέρως, όταν δεν ήταν παρούσα η Αμαλία, ότι αν πάει μ’ άλλη γυναίκα πιθανόν να μην του παρουσιαστεί η πρόωρη εκσπερμάτιση.

Το επόμενο Σάββατο νέα ''επαγγελματική'' συνάντηση της Αμαλίας με τον υφιστάμενο. Ο σύζυγος «έλειπε» από το σπίτι, αλλά από το πατάρι έκανε πάλι τη σεξουαλική κατασκοπία στην γυναίκα του, η οποία κατευχαριστιότανε με το παραπάνω το ''εξωσυζυγικό'' πήδημα.

Ο άντρας λέει στην σύζυγό του ότι κι αυτός θέλει να δοκιμάσει μ’ άλλην. Είναι μία 20χρονη Ρωσίδα πόρνη, που εγγυάται γι’ αυτήν ο κολλητός του. Ίδιο το σκηνικό, τούμπα το έργο. Στο μάτι η σύζυγος, στο κρεβάτι ο σύζυγος με το μανούλι. Κι έγινε το θαύμα. Εραστής κλάσεως και ο σύζυγος!

Για δυο - τρεις φορές το ζευγάρι έγινε και τριπλέτα με την Ρωσίδα. Μετά δεν είχαν ανάγκη τη ρωσική βοήθεια. Άντρας και γυναίκα βρήκαν το δρόμο τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!