Ο ΣΦΗΝΑΚΙΑΣ Ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ

 

Να πας στο καλό, αγόρι μου. Ήταν η ευχή του αποδυτηριάκια στον 23χρονο Ουμπέρτο Μούρα Φόνσκα που έκανε ρεκόρ στο δικό του άθλημα. Αν ζούσε, διότι σα σήμερα 13 Μαρτίου, το 2015, πέθανε ο Βραζιλιάνος Ουμπέρτο, δεν αποκλείεται να έκανε αξιοσημείωτο πρωταθλητισμό στα σφηνάκια. Στην κατανάλωση περισσότερων σφηνακίων.

Δεν ξέρω αν θα τον τιμήσει το Βιβλίο Γκίνες τον Ουμπέρτο που πρόλαβε να πιει 20 σφηνάκια βότκας σε λιγώτερο από 60 δευτερόλεπτα. Κι αμέσως κατέρρευσε, εξέπνευσε. Τα 20, πάντως, τα κατέβασε και θέλω να μάθω ποιος άλλος αθλούμενος στο εν λόγω σπορ κατάφερε να ρουχλιάσει περισσότερα σφηνάκια πριν τεζάρει.

«Καλύτερα να πεθάνεις από βότκα παρά από βαρεμάρα» είχε γράψει στο facebook ο φοιτητής Ουμπέρτο. Η πιο μεγάλη ευτυχία! Να έχεις τον καλύτερο θάνατο, αυτό το τέλος που γουστάρεις. Το κατάφερε ο Ουμπέρτο ο σφηνάκιας, που ναι μεν πέθανε, και γλύτωσε τη βαρεμάρα του, αλλά κέρδισε στον «διαγωνισμό γρήγορης κατανάλωσης αλκοόλ» τους αντιπάλους του, που πριν φθάσουν τα 20 είχαν ήδη λιποθυμίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΙΑ;