Η ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΣΕΞ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΕΣ

 

Κολλητάρια από το δημοτικό σχολείο είναι οι 37χρονες Λουίζα και Τένια, πλουσιοκόριτσα που στη ζωή τους, την εύκολη και πολυτελή, όλα έγιναν στην ώρα τους. Οι γκόμενοι, ο γάμος, τα παιδιά. Χαρακτήρες διαφορετικοί, σουλούπι επίσης διαφορετικό, όμως έκαναν παρέα ταιριαστή χωρίς ποτέ να δηλητηριαστεί η σχέση τους. Έτυχε, μάλιστα, να παντρευτούν δύο αδέλφια και εκεί, με τους άνδρες τους, τους έκατσε το πρόβλημα.

Η ξανθιά Λουίζα παντρεύτηκε τον 52χρονο Σταύρο που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει κατεβάσει τη σημαία από τον ιστό του. Και δεν φαίνεται καν να τον ανησυχεί η έλλειψη σεξουαλικής επαφής με την γυναίκα του. Ο γιατρός, ο ειδικός, είπε ότι συμβαίνει, οφείλεται στο άγχος, στα προβλήματα της δουλειάς του, είναι θέμα ψυχολογικό, όχι παθολογικό. Ναι, αλλά οι εβδομάδες περνάνε, οι μήνες, τα χρόνια...

- Μέχρι πότε, ρε Τένια, θα είμαι στη δίαιτα; Είναι άδικο. Δεν ξέρω τι να κάνω... Να πάω μ' άλλον, ούτε που το σκέπτομαι. Δεν μου βγαίνει με τίποτα.

Όλα τα μυστικά τους λένε οι αιώνιες φίλες και συννυφάδες, οι απόλυτα κολλητές. Και η άλλη, όμως, για το ίδιο ζήτημα δεν πάει πίσω. Ο 46χρονος Κώστας, τους τελευταίους μήνες είναι ολοφάνερο ότι ρετάρει σεξουαλικά. Πεσμένες οι ορμές του, έχει αραιώσει το σεξ με την Τένια, άσε ότι όποτε το κάνουν έχει καταντήσει μια σούπα σκέτη, ανάλατη εντελώς.

Τα δύο αδέλφια εδώ και ενάμισυ χρόνο χώρισαν την οικογενειακή επιχείρηση. Αναίμακτα, βέβαια, αλλά η νέα τάξη πραγμάτων τους έχει απορροφήσει όλο το χρόνο και την ενέργειά τους. Όσο και να μην το ομολογούν στις γυναίκες τους, οι δυο τους παίζουν πλέον περισσότερο ανταγωνιστικά, μη μειονεκτήσουν σε σύγκριση με τις προηγούμενες επιχειρηματικές επιδόσεις, όσο ήταν συνέταιροι.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ το μήνα η Τένια έχει μία υποχρέωση. Μία οφειλή στον μακαρίτη πατέρα της. Πριν πεθάνει ο γέρος της είπε: ''Όσο ζεις θα δίνεις στον Μάκη αυτό το ποσό, κι αν αντιληφθείς ότι δεν του φθάνει, θα αυξήσεις το νούμερο. Και τα λεφτά θα τα πηγαίνεις εσύ η ίδια στο σπίτι του, κάθε μήνα, να τον βλέπεις, να σε βλέπει, όχι να τα καταθέτεις στην τράπεζα, σα να είναι κάποιος ξένος ο Μάκης''.

Δέκα φορές ο πατέρας της είχε πει ότι αν έκανε λεφτά, αν έγινε μέγας και τρανός σ' ένα άλφα βαθμό το οφείλει και στον Μάκη. Τίμιος, εργατικός και μυαλό, άλλο ότι δεν γούσταρε τα χρήματα, δεν θα έκανε ποτέ επιχειρήσεις ο ίδιος. Του Μάκη του άρεσαν οι γυναίκες, αυτή ήταν η αδυναμία του, ούτε το ποτό, ούτε ο τζόγος και τα ξενύχτια. Πάντα έκανε καλή ζωή, υγιεινή και ήταν μια χαρά με τα λίγα. Εγώ, όμως, είχα μάθει να τον ακούω, και ό,τι έλεγε ο Μάκης το έβρισκα σωστό και δεν έχασα ποτέ λαμβάνοντας υπ' όψιν τα λόγια του. Του χρωστάω πολλά, κόρη μου, άλλο ότι αυτός δεν το μολογάει.

Έχει πιάσει εθνική οδό η Τένια, να πάει για μία φορά ακόμα στο Καπανδρίτι, σ' ένα αγρόκτημα, εκεί όπου έχει σηκώσει μια καλύβα ο 54χρονος Μάκης. Σε κάθε επίσκεψή της, πάντα μια φορά το μήνα, η Τένια κάνει το τάμα στον πατέρα της, δίνει το χαρτζηλίκι στον μπρατσωμένο άνδρα με την κοτσίδα στο πίσω μέρος τους κεφαλιού του. Κι αυτός, ο Μάκης πριν φύγει η κόρη του πρώην αφεντικού, γεμίζει το πορτ-παγκάζ της μερσεντές με φρούτα και κηπευτικά, δικής του παραγωγής.

Μανιώδης με τη μαγειρική ο Μάκης κάθε φορά παρουσιάζει διαφορετικό πιάτο στην Τένια, διότι το πρόγραμμα της μηνιαίας τους συνάντησης προβλέπει και φαγητό.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ η Λουίζα. “Τένια, πρέπει να τα πούμε, οπωσδήποτε!”. Να βρεθούμε”.

- Δεν γίνεται, φεύγω για τον Μάκη, τον έχω ειδοποιήσει κιόλας, με περιμένει...

“Τότε έλα να με πάρεις, θα έρθω μαζί σου, να τα πούμε στο δρόμο. Επείγον, δεν είμαι στα καλά μου, έχω ανάγκη να μιλήσουμε...”.

Ο ΜΑΚΗΣ έκανε το τραπέζι σε δύο γυναίκες. Την άλλη μέρα του τηλεφώνησε η Λουίζα! “Αν δεν σου είναι κόπος θα ήθελα κι εγώ τίποτα περισσευούμενο, ντομάτες, πιπεριές, αγγούρια, αχλάδια, σύκα από το κτήμα σου. Ό,τι κάνει, να πληρώσω... ”.

Την διέκοψε. ''Όποτε σε βγάλει ο δρόμος, κυρία Λουϊζα, κόπιασε να πάρεις ό,τι κάνεις κέφι...'', της είπε. Κι εκείνη του πρότεινε απόψε κιόλας (!) να τον επισκεφθεί.

Η Λουίζα είχε ενθουσιαστεί από την γνωριμία της με τον Μάκη όταν τον συνάντησε με την Τένια. Ο ιδεώδης γκόμενος! Άγαμος, αρσενικός, αξιόπιστος, έμπειρος στις γυναίκες. Και την βόλευε αν θα τον ''έβλεπε'' στην απομονωμένη κατοικία του. Πριν του τηλεφωνήσει φαντασιωνόταν να την έχει στην αγκαλιά του. Κι όταν την πήρε ο ύπνος όλη τη νύχτα ονειρευόταν ότι της έκανε ατελείωτο σεξ ο Μάκης, όχι ο άνδρας της πού κοιμόταν δίπλα της.

Η ΛΟΥΪΖΑ κάθε μέρα(!) επισκεπτόταν τον Μάκη στο Καπανδρίτι, σε μια περιοχή εκτός του οικισμού. Η Τένια έχει σαλτάρει. Μαθαίνει τα νέα από την κολλητή της κι έχει μπλοκάρει.

“Δικός” της είναι ο Μάκης και της τον “άρπαξε” η άλλη. Αυτή “πληρώνει”, αυτή συντηρεί τον Μάκη και επωφελείται η κολλητή της, όχι η ίδια. Τι να κάνει; Να προσπαθήσει να υπονομεύσει τη σχέση Λουίζας - Μάκη, γιατί; Ζηλεύει, όχι δεν ζηλεύει. Απλά, νοιώθει λίγο μαλάκας, γιατί αυτή δεν... πρόλαβε την Λουίζα. Ούτε καν είχε σκεφθεί το σεξ με τον προστατευόμενο του μακαρίτη πατέρα της.

Σκέπτεται η Τένια, που κι αυτή πάσχει από αγαμία. Η Λουίζα το έλυσε το πρόβλημά της με τον καλύτερο τρόπο. Και κάθε μέρα δεν έχει τίποτα άλλο στο στόμα της παρά να της λέει το πόσο ονειρικά τα περνάει στο... Καπανδρίτι.

Κοντεύει να σκάσει η Τένια. Να ζητήσει την “'άδεια” της Λουίζας να πηγαίνει κι αυτή στο Καπανδρίτι; Να την πέσει κι αυτή στον Μάκη, όπως έκανε η άλλη. Δεν την αφήνει σε ησυχία η σκέψη ότι αυτή διψούσε και όλο το νερό που είχε στη διάθεσή της το χάρισε στη φίλη της.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ στη συνέχεια; Θα τη διαβάσετε αύριο στις 11μ.μ. Έγινε αυτό που σκέφθηκε το μυαλό της Τένιας. Που η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί πως θα τολμούσε τέτοιο πράγμα. Να, όμως, που η εξέλιξη αυτής της ιστορίας ανάγκασε μια γυναίκα ασυνήθιστη σε ακρότητες να φερθεί τόσο διαβολικά.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η ΛΕΣΒΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΡΑΣΤΩΝ