ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ

 

ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ
“Μαμά!”. Η 21χρονη Βάσια δεν πίστευε στα αυτιά της. Ούτε λίγο, ούτε πολύ την ''προετοίμαζε'' η μητέρα της, στην πραγματικότητα την πίεζε να δεχθεί το φλερτ του στενού φίλου του πατέρα της. Του 55χρονου Γκίκα, κάποτε όνομα πασίγνωστο στην κοσμική Αθήνα για την αδυναμία του στις γυναίκες.

“Μα είναι δυνατόν ο κύριος Γκίκας να με θέλει;...” απορούσε γεμάτη θυμό η παρθένα με το καλοσχηματισμένο χυμώδες κατάλευκο κορμί. “Ντροπή του στην ηλικία του αν έχει μάτια και σε μένα...” επιτέθηκε στη μητέρα της.

Η 43χρονη Ηρώ γνώριζε πως θα αντιδράσει σε τούτη τη συζήτηση η μοναχοκόρη της. “Δεν κατάλαβες, Βάσια. Ο Γκίκας είναι κύριος με κάπα κεφαλαίο. Δεν θα σκεπτόταν ποτέ πονηρά για την κόρη του φίλου του. Το αποκλείω. Απλά, δική μου ιδέα είναι..., πόσο καλό για σένα να γνωρίσεις τον έρωτα με άνδρα σαν κι αυτόν. Είσαι σε ηλικία έτοιμη, πανέτοιμη πλέον να γίνεις γυναίκα, όμως σαν παρθένα ακόμα άπειρη εντελώς. Φοβάμαι πως θα σου φερθεί αύριο η πρώτη σου σχέση, μήπως σου προκαλέσει τραύμα ψυχολογικό η πρώτη επαφή με αγόρι. Με τον Γκίκα έχεις ασφάλεια, σίγουρα θα σε αντιμετωπίσει τρυφερά, όπως ξέρει ένας αληθινός αρσενικός, εσένα την άβγαλτη. Με τον Γκίκα είναι γκομενηλίκι, γλυκειά μου, όχι δεσμός σοβαρός, με προοπτικές, ένα φροντιστήριο θα 'ναι και εσύ μια μαθητευόμενη στο σέξ...”.

Έχει χαμηλώσει το βλέμμα η Βάσια, σιωπηλή, σκεπτική παρακολουθεί την μητέρα της, που την είχε παρεξηγήσει. “Επειδή, Βάσια, δεν υπάρχει περίπτωση, όσο κι αν είσαι λαχταριστή στα μάτια του, να σε πλησιάσει ερωτικά αυτός, θα χρειαστεί εσύ να τον ενθαρρύνεις... Αν πράγματι θέλεις να εκμεταλλευτείς την τύχη σου, να έχουμε στα πόδια μας τον Γκίκα...”.

Εδώ και τρισήμισυ χρόνια είναι σε αναπηρικό καροτσάκι ο 55χρονος Γιώργος, ο πατέρας της Βάσιας και σύζυγος της Ηρώ . Η ζημιά στην σπονδυλική του στήλη, ούτε προβλέπεται να τον καταστήσει ικανό να ξαναπερπατήσει. Το ανίατο πρόβλημα του έχει επιβάλλει στο ζευγάρι καθεστώς αγαμίας.

Γιώργος και Γκίκας γνωρίζονται από παιδιά. Μαζί και στο στρατό, μετά χαθήκανε. Ο Γκίκας εγκατεστημένος στην Βενεζουέλα, παντρεμένος, πατέρας τριών αγοριών, ήρθε στην Αθήνα για κάποιους μήνες. Σχεδόν κάθε ημέρα επισκέπτεται στη βίλα στο Ψυχικό τον Γιώργο.

“Είναι ο ιδεώδης εραστής...” σκέπτεται η Ηρώ για τον Γκίκα. “Έχω τόσο ανάγκη να με πάρει κάποιος στην αγκαλιά, να βυθιστεί μέσα μου, να νοιώσω ολόκληρη την ηδονή που έχω ανάγκη, να ξαναβρεθώ στα ίσα μου. Αν γινόταν κάτι μ' αυτόν, δεν θα έκανα καμιά τρέλλα, να πάω μ' άλλον, με κίνδυνο να μαθευτεί, ακόμα να φτάσει ίσως μέχρι τα αυτιά του άνδρα μου. Ο Γκίκας είναι υπεράνω υποψίας. Πώς, όμως, θα του δείξω ότι τον θέλω; Πώς, από την άλλη, θα ξέρω αν αυτός με θέλει; Κι αν με θέλει, θα τολμήσει να ανταποκριθεί, ακόμα κι αν του ανάψω το πράσινο;...”.

Όποτε η Ηρώ φαντασιωνόταν τον Γκίκα, αυνανιζόταν. Και σχεδίαζε, προσπαθούσε να βρει τρόπους να δράσει. “Το βρήκα! Η Βάσια!!! Θα αρχίσω, λοιπόν, τις... σχετικές συζητήσεις με τον Γκίκα, να τον πείσω να “πολιορκήσει” την κόρη μου, και μια τέτοια φάση είναι επόμενο να μας φέρει πολύ κοντά τους δυο μας. Και, μάλιστα, όταν θα κουβεντιάζουμε ένα τέτοιο θέμα, περιεχομένου σεξουαλικού, θα πάρει μια άλλη διάσταση η διαπροσωπική μας επαφή...”.

Του μίλησε. “Γκίκα, φοβάμαι! Τι θα συναντήσει η Βάσια στα πρώτα της ερωτικά σκιρτήματα με τα αγόρια. Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι σε πολλές γυναίκες καταλήγει εφιάλτης για χρόνια πολλά ''η πρώτη τους φορά'' Η κόρη μου είναι εντελώς άγουρη. Πλάσμα αθώο, πόσο θα βοηθούσε ένας άνδρας σαν κι εσένα αν της έδειχνε το δρόμο...”.

Την κάλεσε με νεύμα δίπλα του. Η Ηρώ έκαιγε από πόθο. Της έπιασε το χέρι. Την έγειρε στον ώμο του. “Ενδιαφέρεται η καλή μαμά για το σπλάχνο της, όχι για την ίδια...” της ψιθύρισε. “Μήπως η μαμά έχει μεγαλύτερη ανάγκη από άνδρα;...”. Σήκωσε τα μάτια της στα δικά του. Πήρε το χέρι του και το κόλλησε στο στήθος της.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΑΦΥΡΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΜΙΞΙΜΟ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ