ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

 

Τότε έγινε εκείνο το γεγονός. Τότε γεννήθηκε, τότε πέθανε ο κάποιος. Τα γράφουμε κι αυτά, τα επαναφέρουμε τα περασμένα, όχι μόνον να θυμηθούμε τι βιώσαμε, αλλά κυρίως να εκτιμήσουμε το πως ως κοινωνία διαχειριστήκαμε, αντιμετωπίσαμε “επεισόδια” τα οποία είχαν γράψει στον καιρό τους. Και, βέβαια, να προβληματιστούμε αν διδαχθήκαμε, έστω επηρεαστήκαμε και γίναμε καλύτεροι.
Είχαν σφάξει έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, Φιλόπουλος Μιχάλης στο όνομα, σα σήμερα 29 Μαρτίου, το 2007, σε συνάντηση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών γάβρων και βάζελων. Συμβαίνουν κι αυτά.

Τι έχουν να χωρίσουν κάποιοι οπαδοί των δύο ομάδων, σε προσωπικό επίπεδο; Τίποτα. Όταν, όμως, είσαι ο απόλυτα ανύπαρκτος ως άτομο και επιλέγεις, για να δώσεις ένα νόημα στη δυστυχία σου, την αντιπαλότητα μ' έναν επίσης “στρατευμένο” χούλιγκαν, τότε θα προκύψει ακόμα και το μπαμπέσικο μαχαίρωμα.

Αν είναι δυνατόν. Παιχνίδι βόλεϋ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και θεωρήθηκε η ευκαιρία για τη μεγάλη αναμέτρηση. Ένα κομβόι από τον Πειραιά με μηχανάκια και μοτοσυκλέτες, ρόπαλα και αλυσίδες, εμφανίστηκε στην Παιανία, στο σημείο της σφαγής.

Ο δολοφόνος δεν βρέθηκε. Η δολοφονία, λέγεται, ότι προκάλεσε μία άτυπη ανακωχή στα δύο στρατόπεδα. Για κάποιο διάστημα, όσο αντέχει και λίγο παραπάνω χωρίς τη δόση του ο ναρκομανής.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΤΑΤΟ ΑΙΩΝΑ