ΚΥΡΙΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ

 

Ένας 43χρονος μέσω facebook γνώριζε τη μια μετά την άλλη κυρίες, κατά προτίμηση ηλικίας 35-40 χρονών. Και αφού είχε διαπιστώσει ότι είναι ψιλοοικονομημένες και ήταν στερημένες ερωτικά. Ο τύπος τα κατάφερνε έτσι ή, αλλοιώς να αποσπά χρήματα από τα θύματα του. Απατεώνας ο κύριος. Καμία αμφιβολία περί τούτου.

Μια στιγμή. Ερώτημα. Στη διάπραξη της απάτης δεν έχουν συμμετοχή οι κυρίες; Για να διευκολύνω την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα το οποίο ποτέ δεν θα διατύπωνε εισαγγελέας, μάλιστα γένους θηλυκού. Είναι δυνατόν να προκύψει το αδίκημα της απάτης δίχως τη σύμπραξη του θύματος; Ποτέ.
Κάποιοι είναι τόσο αφελείς, τόσο μαλάκες που θες δεν θες τους δουλέψεις. Είναι τόσο κορόιδα που σχεδόν... προκαλούν τον πονηρό να τους ρίξει στον κουβά. Ρε, και να μην είναι ο άλλος αλεπουδιάρης, πονηρεύεται με τον παρά φύσιν αφελή.

Λέω και το άλλο. Ο πρωταγωνιστής του έργου είναι αυτός που θα εξαπατηθεί. Σύμφωνοι, ο ατσίδας είναι ο απατεώνας, όμως στην πραγματικότητα κάνει παιχνίδι, είναι γέννημα του ευκολόπιστου. Κι αν το πάμε πιο βαθειά, θα πούμε ότι ο κόσμος δεν γίνεται καλύτερος ακριβώς γιατί κυκλοφορούν πολλοί μαλάκες. Πολύ περισσότεροι απ' όσους θαρρείς, αν βάλεις στο λογαριασμό κι αυτούς που δεν τους πιάνει το μάτι σου.

Επιστροφή στο θέμα μας. Έδρασε ο απατεώνας και τις ξάφριζε τις κυρίες μέχρι που έκανε το λάθος με κάποια και τον κάνανε τσακωτό. Οι κυρίες δεν έδρασαν; Έδρασαν. Με τι σκοπό; Να γδυθούν. Γιατί εκτός από τα ρούχα τους έβγαζαν και τα λεφτά τους;


Διαβάστε ακόμα:

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΧΟΡΤΟ...