Η δολοφονια του Gianni Versace

 

… σε σίριαλ, και μάλιστα με την Penélope Cruz στο ρόλο της Donatella Versace. Έκπληξη ο Édgar Ramírez στο ρόλο του μεγάλου σχεδιαστή- που του μοιάζει εξωφρενικά πολύ- και στο ρόλο του γκόμενου ο Ricky Martin. Έχουμε να δούμε λοιπόν θέαμα πρώτης διαλογής!

Η σειρά The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, είναι η δεύτερη του FX true crime anthology- μετά το πολύ πετυχημένο The People v. O. J. Simpson. Σκοπεύουν σε αυτήν την σειρά να παρουσιάσουν δραματοποιημένες όλες τις μεγάλες δολοφονίες στην Αμερική.

Η σειρά για τον Gianni Versace ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου 2018 και ολοκληρώθηκε μετά από 9 επεισόδια στις 21 Μαρτίου. Άρα μπορούμε να το δούμε όλο μαζί χωρίς να περιμένουμε κάθε βδομάδα ένα επεισόδιο!

Κάθε πρωί, ο βοηθός του GianniVersace του έφερνε καφέ, από ένα κοντινό μαγαζί. Όμως στις 15 Ιουλίου του 1997, ο Versace αποφάσισε να πάει ο ίδιος να πάρει τον καφέ του, μιας και ήταν ένα υπέροχο πρωινό. Ο 50χρονος σχεδιαστής βγήκε απ’ το σπίτι του, περπάτησε μέχρι την παραλία και αφού αγόρασε τον καφέ, πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Δεν έδωσε σημασία σε ένα νεαρό με γυαλάκια που τον ακολουθούσε. Όταν έφτασε στην …

 

Δείτε την συνέχεια και το βίντεο στο nikosonline.gr