ΜΕΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

 

Μέγα παγκόσμιο γεγονός, γουστάρουν, δεν γουστάρουν κάποιοι εμπαθείς. Σήμερα στις 2 το μεσημέρι γίνεται ο γάμος του 32χρονου Άγγλου πρίγκιπα Χάρυ με την 36χρονη Αμερικανίδα ψευτοηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Πώς και πώς περιμένουν το event, κάργα ιλουστρασιόν, ακόμα κι’ αυτοί που θα πληρώσουν τα κερατιάτικα. Οι μαλάκες Άγγλοι φορολογούμενοι.

Περισσότερο από 45 εκ. δολάρια θα πάει η ζημιά. Μετρημένα πράματα. Από το πακέτο, τα 40 εκ. είναι για την ασφάλεια του έργου. Να μην κινδυνεύσουν γαμπρός, νύφη, πεθερικά, δηλαδή η βασιλική οικογένεια. Και βέβαια, οι 2.600 περίπου προσκεκλημένοι στο πάρκο του House of Windsor, που θα γίνει η δεξίωση μετά τη γαμήλια τελετή.

Ρωτάω. Γιατί αυτή η τρέλα,τούτο το αμόκ των ΜΜΕ και του απλού κοσμάκη για τον βασιλικό γάμο; Τι είναι εκείνο που από τον μεσαίωνα, και ακόμα πιο πίσω, μέχρι σήμερα, ντοπάρει το ενδιαφέρον του κοσμάκη για ένα τέτοιο τόσο κούφιο, τόσο ψεύτικο και τόσο ξένο με τον λαό γεγονός;

Φοβερά πράγματα. Όσο πιο λαμπερός, όσο πιο πολυέξοδος, όσο πιο αυτοκρατορικός είναι ο γάμος γαλαζοαίματου, τόσο περισσότερο τον χειροκροτεί ο κοσμάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!