ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΞΟΜΑΝΗ

 

Το Hollywood δεν είναι απλά η πρώτη στον κόσμο βιομηχανία του σινεμά με απίστευτους τζίρους, έσοδα από κάθε σημείο του γλόμπου. Το Χόλυγουντ είναι παγκόσμια εξουσία γιατί με τις πανάκριβες και ποιοτικές ταινίες περνάει μηνύματα. Πλάθει συμπεριφορές. Επιβάλλει κουλτούρα. Με τη συμβολή προχωρημένων σκηνοθετών, ταλαντούχων ηθοποιών και εξπέρ της ψηφιακής εποχής. Ε, ο κορυφαίος του καιρού μας παραγωγός του πλανήτη Χόλυγουντ είναι, μαλλον ήταν μέχρι χθες, ο Εβραίος Χάρβευ Ουάινσταιν. Ο βασιλιάς του Xollywood.

Φοβερά πράγματα. Έβλεπες προχθές τον βασιλιά γυμνό, στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, λες ότι ήταν εισπράκτορας σε λεωφορείο, ο υδραυλικός που φωνάζεις να σου φτιάξει το καζανάκι της τουαλέτας. Να τον λυπάσαι τον ανθρώπο που κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τη βία σε σταρ. Και ότι τις εξανάγκαζε να του κάνουν στοματικό.

Δίπλα στον 66χρονο Harvey Weinstein ο δικηγόρος του Μπέντζαμι Μπράφμαν (για τον οποίο θα επανέλθω, σήμερα στις 8 μ.μ.μ’ άλλο κομμάτι). Είναι απόφαση. Να συντρίψουν τον Ουάινσταιν. Να περάσει από επάνω του οδοστρωτήρας γίγας. Να τον κάνει μπριτζόλες για τα κοπρόσκυλα. Γιατί οι ΗΠΑ τον έχουν βάλει στο σημάδι. Γιατί έχουν ανάγκη να καταδείξουν ότι είναι κράτος χριστιανικό, ηθικό. Ότι είναι μαλακίες όλα αυτά που βγαίνουν για τη δήθεν χυδαιότητα του βαψομαλλιά Τραμπ. Και κανένα Ιράκ και Αφγανιστάν, καμία Συρία δεν θα κηλιδώσει το πρώτο κράτος στη γη που υπερασπίζεται την ελευθερία, την οικογένεια…, ουάου.

Ένα εκατομμύριο ακατέβατα και cash αποφάσισε για το «πρεζόνι του σεξ» Ουάινσταιν ο εισαγγελέας. Για να του βγάλουν τις χειροπέδες και να τον αφήσουν ελεύθερο με «βραχιολάκι». Και οι αρχές ενθαρρύνουν κι άλλες ηθοποιούς, όσες το απέφυγαν, να καταγγείλουν τον ανώμαλο Ουάινσταιν.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ