ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!

 

Απευθύνομαι στους αρσενικούς, όλων των ηλικιών! Ναι, επειδή ακόμα και οι 50αρηδες, 60αρηδες, ακόμα και οι έμπειροι, και οι πιο περπατημένοι της ζωής, δεν ξέρουν τι πράμα είναι η γυναίκα. Και είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να λυθεί και στις επόμενες γενεές το «Μυστήριο» που λέγεται Γυναίκα.

Κύριοι, φθάσαμε μέχρι εδώ. Οι γυναίκες να λένε σήμερα «Δεν υπάρχουν άνδρες...». Όχι όλες, βέβαια. Όχι η κάθε γυναίκα, βέβαια. Ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες πολλές, πολύ περισσότερες από ποτέ γυναίκες προχώρησαν στην εν λόγω... ανακάλυψη. Ένοιωσαν στο πετσί τους την πληροφορία ότι «Δεν υπάρχουν άνδρες αληθινοί...».

Απευθύνομαι, λοιπόν, στους άνδρες και κάνω την απλούστατη, συνάμα και τόσο ζόρικη ερώτηση! Πώς, εσύ συγκεκριμένα, την θέλεις την γυναίκα. Τι περιμένεις να πάρεις απ' αυτήν, στο κρεβάτι και όχι. Μέχρι σε ποιο σημείο την έχεις ανάγκη.

Πολύ δύσκολα τα ερωτήματα, επειδή πιθανόν δεν τα έχει βάλεις κάτω. Άσε τι σόι πράμα είναι η άλλη, εσύ ποιος είσαι, ποιος θέλεις να είσαι στο νταραβέρι σου με την γυναίκα. Που δεν είναι απλά μια γυναίκα, αλλά η αιώνια γυναίκα. Επειδή έτσι κτίστηκε. Καμία σχέση με το ψυχισμό του άνδρα, πέρα από τη βασική διαφορά που έχουν τα δυο φύλα στο σώμα.

Έχεις ανάγκη να την ερωτευθείς. Ρωτάω. Να σ' ερωτευθεί. Ρωτάω. Αυτή που δεν κουβαλάει μόνον την ερωμένη, αλλά και την σύζυγο, την σύντροφο, την μητέρα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, κύριε. Με τον εαυτό σου ξεκαθάρισε το. Την θέλεις μόνον για συνουσία; Την χρειάζεσαι και για ηθική στήριξη. Να 'ναι φίλη σου. Μήπως σε σένα είναι αρκετό μονάχα να την κατακτήσεις, και γιατί. Να αισθάνεται εκείνη κατακτημένη, δεύτερη, αχρείαστη.

Είπαμε. Σήμερα η κυρία, 20χρονη και 30χρονη, δεν νοιώθει ολοκληρωμένη με το γάμο, με το σπέρμα σου, επειδή θα την αποκαταστήσεις. Ούτε ικανοποιημένη επειδή την έκανες μαμά, όπως την γιαγιά της,την προγιαγιά της.

Μιλάνε οι πίτουρες της πολιτικής για αλλαγές, τομές, ρήξεις, επαναστάσεις και του κώλου τα εννιάμερα. Στις κοινωνίες η μεγάλη αλλαγή, η γκραν σουξέ επανάσταση έγινε από την μεταπολεμική γυναίκα. Στα παπάρια της ο γάμος! Κι αν παντρευτεί δεν το 'χει τόσο... απαγορευμένο να χωρίσει. Επειδή αισθάνεται πλέον δυνατή, αυτόνομη, ανεξάρτητη, τα καταφέρνει μόνη της, δεν έχει ανάγκη τον άλλονα. Επειδή ο γκόμενος, ο σύντροφος, ο σύζυγος δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της, όχι τόσο τις οικονομικές, όσο τις λεγόμενες υπαρξιακές.

Γι' αυτό το κορίτσι, στα 30 και στα 40 της, φεύγει από τη σχέση, και από το γάμο. Επειδή «Δεν υπάρχουν άνδρες...». Αληθινοί άνδρες. Μπααααα!

Γιατί, μήπως υπάρχουν γυναίκες; Αληθινές γυναίκες. Όπως τις θέλουν οι άνδρες. Εσύ; Πώς την θέλεις την δικιά σου. Αυτήν που θέλεις να γίνει «δικιά» σου.
Ήρθε η ώρα της μεγάλης αλήθειας. Μαλακίες είναι όλες οι ερωτήσεις που έβαλα στο γραφτό. Μαλακίες είναι όποιες απαντήσεις δώσεις. Αυτό που μόνο έχει σημασία είναι η σεξουαλική πράξη. Αν την κάνετε μαγικά, οι διαφορές στο ζευγάρι πάνε περίπατο. Οι κάθε διαφορές.

Δεν γίνεται ποτέ των ποτών δύο διαφορετικά άτομα να μην έχουν διαφορές. Να συμφωνούν στα πάντα. Πολύ περισσότερο δύο διαφορετικά γεννήματα, δύο πλάσματα του ιδίου είδους, όμως που η διαφορετικότητα της φύσης τους είναι η μέρα με τη νύχτα.

Λοιπόν. Γαμήσι και άγιος ο Θεός. Αυτό είναι. Το καλό πήδημα κάνει στην άκρη το όποιο πρόβλημα. Την κάθε διαφορά. Εγώ το βλέπω έτσι, εκείνη αλλοιώς. Όπως και να το βλέπεις, όπως και να το βλέπει εκείνη, τις διαφορές τις λύνουν επιτόπου τα γεννητικά σας όργανα. Καλό βόλι.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!