ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΖΩΗΣ

 

Καθάρισε με τα 48 η Δέσποινα Βανδή και από σήμερα περπατάει στα 49 της χρόνια. Να τα κατοστήσει το κορίτσι. Βεβαίως θα την πω κορίτσι. Μια μεγαλοκοπέλλα, μια γυναίκα χωρίς νούμερο ηλικίας, όχι κάτι άλλο.

Μετράει, παραμετράει σήμερα μια γυναίκα σαρανταπεντάρα, και πενηνταπεντάρα ακόμα. Και άμα το λέει μέσα της, σε κάνει να την βλέπεις ως θηλυκό ζώο και στα 65 της. Γιατί, όχι. Όποιος δεν συμφωνεί, δεν ξέρει τι του γίνεται. Δεν τα έχει γνωρίσει όλα.

Μιλάμε ακαδημαϊκά. Κι όχι μόνο σεξουαλικά! Μιλάμε για την κατηγορία εκείνων, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι εκτός από σεξ ποιοτικό είναι σε θέση να χαρίσουν και να εισπράξει συντροφιά συμποσιακού επιπέδου.
Δεν σε βάζει από κάτω το όποιο βάρος από τα χρόνια του αληθινού θηλυκού. Εκείνου που έχει αποδεχτεί το χρόνο γιατί οσο μεγαλώνει τόσο από τη ζωή αγοράζει τον πλούτο της χωρίς να πληρώνει φιπιά. Το λέω και το εννοώ. Το 37 π.χ. στην γυναίκα είναι καλύτερο από το 27. Και ακόμα καλύτερο το 47 από το 37. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει σε κάθε γυναίκα. Ποιος είπε ότι όλες γυναίκες, όλοι οι άνδρες σ΄ αυτό και σε εκείνο έχουν την ίδια αντίληψη ζωής;

Οι σκέψεις αυτές με αφορμή ότι σα σήμερα 23 Ιουλίου γεννήθηκε το 1969 η τραγουδίστρια και μητέρα Δέσποινα Βανδή, σύζυγος του κατά 4 χρόνια μικρότερου της Ντέμη Νικολαϊδη. Και οι δυο τους γεννήθηκαν στην Γερμανία.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ