74 ετων και ακομα καλλονη

 

Η όμορφη Μανιάτισσα, αν και καλλονή, αν και Μις Υφήλιος έχει παραδεχτεί ότι εκείνη πάντα ζήλευε στις σχέσεις της συν- το τραγικότερο όλων- έχει πει ότι την έχουν «παρατήσει» κιόλας! Κυρίες και κύριοι, η Κορίνα Τσοπέη δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της.

Η Κυριακή Τσοπέη, που μετέπειτα άρχισε να χρησιμοποιεί μόνο το Κορίνα, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου 1944, και είναι η Ελληνίδα που μετά την βράβευση της Αλίκης Διπλαράκου (και εκείνη από την Μάνη), ως Μις Ευρώπη 1930, κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος το 1964.

Ως Μανιάτισσα και κόρη στρατιωτικού, του Γιώργου Τσοπέη, μεγάλωσε σε πολύ αυστηρό και πειθαρχημένο περιβάλλον, έχοντας έναν αδελφό και μία αδελφή. Η συμμετοχή της στα καλλιστεία και η βράβευση της στο Μαϊάμι το 1964, την βοήθησε να αποκτήσει ελευθερία και μια ζωή που δεν είχε φανταστεί ποτέ.

Στις 20 Ιουνίου 1964 η Κορίνα στέφθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 1964, στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Νίκησε τις Μις Ισραήλ, Μεγάλη Βρετανία, Σουηδία και Κίνα και στέφθηκε Μις Υφήλιος, φέρνοντας τον τίτλο στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

Μετά την στέψη της ως Μις Υφήλιος, το Hollywood την πλησίασε και της πρότεινε καριέρα ηθοποιού. Δεν ενθουσιάστηκε μια και δεν είχε φανταστεί ποτέ τον εαυτό της ως ηθοποιό, αλλά…

Η συνέχεια εδώ nikosonline.gr