ΜΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΑΣ

 

Όσο υπάρχουν άνθρωποι, στην ατζέντα είναι γραμμένη και η αυτοκτονία, μάλιστα και από ανθρώπους που δεν πεινάνε, που δεν στερούνται επιτυχίας και φήμης. Η δυστυχία, και μαζί η απόφαση να δώσουν τέλος, κτυπάνε και “ευτυχισμένα” άτομα, κάποια με ζωή ξεχωριστή και ζηλευτή.

Σα σήμερα 11 Αυγούστου, το 2014, στα 63 του αυτοκτόνησε, πέθανε από ασφυξία ο διάσημος χολυγουντιανός ηθοποιός Robin Williams, που τον έχουμε δει σε δεκάδες ταινίες. Εκτός ορίων αλκοολικός, υποτίθεται τα κατάφερε να συνέλθει μετα την αποτοξίνωση. Στην συνέχεια, όμως, τον άρπαξε η κατάθλιψη, με τα φάρμακα κοιμόταν 18 ώρες την ημέρα. Το τελικό κτύπημα ήρθε όταν τον βρήκε η νόσος πάρκινσον.

Μια κουβέντα μονάχα, Αυτό που ζήτησε από τον κόσμο η γυναίκα του. Σεβασμός στον νεκρό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ύβρις προς την κοινωνία.Η ντροπή της κοινωνίας είναι η παράκληση της γυναίκας του αυτόχειρα. ''Μη σχολιάσετε τίποτα, παρακαλώ. Μη γραφτεί τίποτα για την προσωπική ζωή του άνδρα μου. Μη δηλητηριάσετε το πένθος της οικογένειάς μας''.

Υπάρχει αντίρρηση ότι αξίζει την προσβολή που διέπραξε σε βάρος της κοινωνίας η κυρία Ουϊλιαμς; Η οποία ζήτησε να μη γίνει και με τον άνδρα της ό,τι με τον πρόωρο θάνατο του επίσης χολυγουντιανού Φίλιπ Σέυμουρ Χόφμαν. Που πλάκωσαν τα ρεπορτάζ για την κρυφή ομοφυλοφιλική ζωή του, τα ναρκωτικά κ.α.

Με την ευκαιρία. Έδωσε τέλος στη ζωή του ο Ρόμπιν Ουίλιαμς και επιτόπου σκοτώνονται τα τρία παιδιά του με την τρίτη γυναίκα του. Καθόλου περίεργο. Για τα λεφτά. Τι άλλο; Και να ζούσε ο διάσημος ηθοποιός δεν θα γλύτωνε τους τσαμπουκάδες των παιδιών του με την κυρία. Παιδιά είναι, άρα τα ίδια έχουν κάθε δικαίωμα να γκομενίζουν με όποια γουστάρουν. Όχι, όμως, και ο πατέρας τους να πηγαίνει με όποια κάνει κέφι, να παντρευτεί όποια θέλει.
Για σιγά, ρε, πιτσιρίκο. Γιατί μανουριάζεις; Δεν καταργώ την μάνα σου. Δεν απαγορεύω να την βλέπεις. Ούτε έχω σταματήσει να αναγνωρίζω την μητέρα σου, απλά εγώ ως άντρας, μου την σπάει η κυρία και την χωρίζω. Εσύ, ο γιος μου, η κόρη μου, ο γιος μας, η κόρη μας, γιατί προκαλείς πρόβλημα;

Είπαμε. Το παιδί είναι δικτάτορας. Δεν θέλει μόνον την μητέρα του και τον πατέρα του, αλλά και είναι μαζί οι δυο τους. Να συζούν, γουστάρουν ή όχι ο ένας τον άλλον. Η χούντα των παιδιών που την προσκυνάνε ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνιολόγοι. Όλα για το παιδί, να πάει να γαμηθεί ο γονέας.

Μπουκάρισαν μέσα στο σπίτι τα τρία παιδιά του πεθαμένου Robin Williams, καπάκι μετά την αυτοκτονία του, και αρπάξανε ό τι βρήκαν. Διάφορα πολύτιμα αντικείμενα. Και μόνο πουτάνα δεν την έβγαλαν την χήρα. Πιθανόν να είναι πουτάνα, έχει και κορμί θάνατο, από τις γάμπες μέχρι το στήθος, την βλέπεις και είναι κατ' ευθείαν για κρεβάτι. Ώπα, ρε.Με ποια λογική κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός, ακόμα και το παιδί του να ορίζει την προσωπική ζωή ενήλικα, μάλιστα και πετυχημένου. Γούστο του και καπέλο του να ήθελε πουτάνα σύζυγο, αν πράγματι είναι τέτοια η εν λόγω κυρία χήρα.
Υπ' 'οψιν ότι με χαρτιά ήταν εξασφαλισμένο το μερίδιο καθενός από τα τρία παιδιά στην περιουσία του Ουίλιαμς. Δεν τους φθάνει αυτό. Ήθελαν και το μερίδιο της τρίτης γυναίκας του μπαμπά.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 226 ΧΡΟΝΙΑ